Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Monopolisti diktiraju kako im odgovara,videli da je drzava nemocna i sad svi igraju po njihovom...Zato su se borili i izborili,a mi...kao da je sve OK!Slusao sam Risticevica veceras u skupstini,predocio je javnosti kako se radi,sta se radi,koja je uloga Robnih rezervi i za koga su oni radili,tj.kome su isli na ruku!Opljackali drzavu za silne milijarde i dalje otkupljuju i nikome nista!Dokle god ne dokazu krivicu,uhapse i osude u normalnom roku malo vece ribe i igrace,moj glas na sledecim izborima i dalje ide Paji Patku :)

Ja za sutra ugovorio neku kolicinu za 15,20 din sa PDVom (cena je u stvari 16din, jer smo dogovorili 50 para za dzak, i 30 para za radnike). Mozda nije moralo, ali duga je zima...

Danasnja cena kukuruza na internet stranici fabrike stocne hrane Gebi
rwt4rc.jpg

15.11.2013.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
15.11.2013..jpg

Tu je jedino vreme pokazatelj.Sve ostalo su nase zelje i nadanja.Prosle godine su mnogi morali prodati u jesen,pa su posle ispali generali.To ne znaci,da su oni stvarno generali.Osim rada i srece da rodi i da uspe da se obere,treba imati i mnooogo srece da se sto bolje naplati.Najbolja cena ce se znati tek na kraju,a jedno je sigurno,da je ne realno ocekivati da cena pada.Na protiv rast je veoma izgledan.Ipak ovo je Srbija,ovde ima kojekakvih Jesica i ostalih,te ne treba glavu stavljati na pnj po pitanju prognoze cene.

kod nas jutros na pijaci crepajac doneo dzakiran kukuruz rod 2012 po ceni od 20 din. bns slims placa 14 din juce sam zvao.

Nazad
Vrh