Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam pre nedelju dana dobijao 16din..mislim da ce cena ici oko 20din ubrzo...preko toga mozda ali jako malo...Tesko!
Mislim da za ovu sezonu max 16din sa pdv! Daj boze da nisam u pravu al ukrajina se ozbiljno umesala!
psenica rod 2013 ce se kotirati oko 23 din...Daj boze! Al tu bi psenica po meni trebala da ode na 25!
Dusane kakve bre berze to ti nije merodavno,potraznja svake robe je bitna kod nas obicnih a ne te gospode koji laziraju cene,secas se pre godinu ili dve za psenicu cena bila na primer oko 25din a nisi je mogao prodati ni priblizno tome.onda cena bila 20 din a kod nas se trgovalo uveliko po 27.to je nista...u modernom dobu oni su brate kao ratni profiteri samo da se grebu o nas seljake......nek seju oni pa nek prodaju...Meni nije jasno otkud toliko razilazenje cena Ns berze I GEA berze, navodno otkupljivaci sada vise gledaju GEA berzu, kao realniju I tamo su nize cene ????
gledas berzu onog sto si mu ostavio na lager,sta ti mislis koliko njega zabole koja je cena na berzi ili bilo gde drugde,mi smo u njegovim sakama cim smo izmerili i izrucili robu..iskusio sam to sto puta .jednostavno mi kaze brate ako ti je cena mala nosi tamo,a ti kad se preracunas ulaz izlaz sto nekih nevidljivih stavki ispada da je bolje da mu onda poklonis..cekajte sta ce oni ,odnosno mi koji smo dali na lager da gledamo kao reper,koju BERZU?
Zato ne predavaj vec u cardak kao sto je vecina ove godine uradila..ja nisam ali cu raditi na tome...gledas berzu onog sto si mu ostavio na lager,sta ti mislis koliko njega zabole koja je cena na berzi ili bilo gde drugde,mi smo u njegovim sakama cim smo izmerili i izrucili robu..iskusio sam to sto puta .jednostavno mi kaze brate ako ti je cena mala nosi tamo,a ti kad se preracunas ulaz izlaz sto nekih nevidljivih stavki ispada da je bolje da mu onda poklonis..
kod nas mozes kada hoces,naravno po ceni koja je tog momenta u ponudi..kod nas pre nove godine ne moze da se proda