Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima jako malo,samo Bosna i Albanija,ali nije to nista znacajno sto bi uticalo na cenu.Ovo je informacija iz prve ruke.Na produktoj berzi ima trgovine, jasno je navedeno da se cene odnose na trgovinu tog dana. Agroservis ne razlikuje prirodno suv od vesacki susenog kukuruza I to je glavna "fora'.
Cena kukuruza se lagano oporavlja. U narednom periodu sledi "przenje" novog roda preko 35C, na zalost.
Kakva bi prognoza u vezi cene mogla biti u normalnoj I uredjenoj drzavi?
Svako iskren zna odgovor..
Cene nisu istinite,a smejali su se drugari sa berze,sa kojima poslujem 3 godine...Ne razumem sta nije istinito kod tabele clana meshter???Pa toliko je i na agro servisu..ko je pukao od smeha?
Visicu sine Visicu ne siri dezinformacije.Cene nisu istinite,a smejali su se drugari sa berze,sa kojima poslujem 3 godine...
Zelen si na forumu pa ti mozda neverujemo svi,al vremeno se upoznajemo,verujem da ces nam biti svima od koristiHahahahahahahaahhahaha,Maticu,Maticu,tebi se bas dele piva okolo?!
Ustvari,sto bih se ja tebi pravdao kako i preko koga trgujem?!
A ti mozes da verujes ili ne,od volje ti je,a da napadas nekoga o necemu o cemu nemas pojma,okani se corava posla!Ne znas ni ko ima pravo da trguje na berzi,osim da procitas na internetu ili da pitas nekoga,nisi sam proverio i poslovao.
Necu vise da polemisem o ovome,jos cemo se i posvadjati,ne mogu da dozvolim da neko indirektno govori da lazem,a za svoju rec glavu dajem,sto moze posvedociti nekoliko clanova koji me duze znaju.
Jesam mlad,ali kad kazem,stojim iza toga,pa makar me to i kostalo!![]()
Zelen si na forumu pa ti mozda neverujemo svi,al vremeno se upoznajemo,verujem da ces nam biti svima od koristiHahahahahahahaahhahaha,Maticu,Maticu,tebi se bas dele piva okolo?!
Ustvari,sto bih se ja tebi pravdao kako i preko koga trgujem?!
A ti mozes da verujes ili ne,od volje ti je,a da napadas nekoga o necemu o cemu nemas pojma,okani se corava posla!Ne znas ni ko ima pravo da trguje na berzi,osim da procitas na internetu ili da pitas nekoga,nisi sam proverio i poslovao.
Necu vise da polemisem o ovome,jos cemo se i posvadjati,ne mogu da dozvolim da neko indirektno govori da lazem,a za svoju rec glavu dajem,sto moze posvedociti nekoliko clanova koji me duze znaju.
Jesam mlad,ali kad kazem,stojim iza toga,pa makar me to i kostalo!![]()
Maticu,daleko od toga da mi cale nije pomagao,necu da lazem,jeste,njegov sam,pa je i red.To sto si ti vredan i ambiciozan decko ja izuzetno cenim.To sam ti rekao jos kad si cistio djubre iz mog objekta.E sad to sto si ti sa 13 godina poceo da radis zemlju,ujedno se skolovao i studirao,a napravio od 14kj 30 i nesto,kako si vec sam napisao je malko diskutabilno.
Datum RođenjaDecember 25, 1991 (21)O Staropazovcanin
Lokacija:Stara PazovaBiografija:Zavrsio poljoprivrednu skolu u Futogu,smer veterinarski tehnicar.Studiram ratarstvo i povrtarstvo na Poljoprivrednim fakultetu u Novom Sadu.Moji se od 2000. godine bave poljoprivredom,a ja sam sve preuzeo 2005.Poceo sam sa 14 jutara,a sada dosao na 30 i nesto.
To bi moglo uvrediti neke sigurno bar isto vredne i sposobne ratare.![]()
Istinu znamo i ti i ja i mani me aviona i kamiona,jer ce jos ispasti da si ti ovde neki dzek,a ja anonimus,koji nezna gde se kopca kosulja.Ziv ti meni bio i kupio jos 1000 kj zemlje,al nemoj omalovazavati druge i ne ostaj ne dorecen,vec objasni sta je tu smesno i ko je kriv za ne tacne informacije o trgovanju na berzi.
Od mene toliko po tom pitanju i nemam nameru da ista vise isterujem.Samo sam te ljudski i dobronamerno opomenuo,na konto komentara nekih cenjenih clanova.