Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Unisteno je vec sve, zasto ne bi bila I najvitalnija grana nase privrede, mi smo desert za kraj. Ali smo I po malo zilavi, tako da, videce se jos......Kise nema na vidiku u narednih 2 nedelje a temperatura ce biti porastu. Kukuruzu ce neophodna biti kisa za dobar rod i to u sto skorijem roku. Ipak sam siguran da jesenja cena ovogodisnjeg roda nece prelaziti 15 din. Polako ali sigurno unistice nas. A kako smo svi mi ujedinjeni i slozni nije nista cudno sto nam sve to rade!!!
Kise nema na vidiku u narednih 2 nedelje a temperatura ce biti porastu. Kukuruzu ce neophodna biti kisa za dobar rod i to u sto skorijem roku. Ipak sam siguran da jesenja cena ovogodisnjeg roda nece prelaziti 15 din. Polako ali sigurno unistice nas. A kako smo svi mi ujedinjeni i slozni nije nista cudno sto nam sve to rade!!!
Šta "15 dinara pa to je odlična cena" biće ona i niža. Kukuruz prošlogodišnjeg roda je trenutno u padu i nebi me iznenadilo kada bi njegova cena došla do 15 din/kg a kada stigne novi biće on ispod 15 din/kg. Živi bili pa videli. Nama sa pšenicom su napipali puls i videli da koliko god malo da nam plate mi ćemo biti zadovoljni.Kise nema na vidiku u narednih 2 nedelje a temperatura ce biti porastu. Kukuruzu ce neophodna biti kisa za dobar rod i to u sto skorijem roku. Ipak sam siguran da jesenja cena ovogodisnjeg roda nece prelaziti 15 din. Polako ali sigurno unistice nas. A kako smo svi mi ujedinjeni i slozni nije nista cudno sto nam sve to rade!!!
aaauuu.....Kulpin 18.00
i kod nas se pojedini lakome da vrate stoku,napustali su je upravo zbog odnosa cene hrane i cene zive vage,izgleda da ce ``ponovo da radi bioskop``Sad ce opet mnogi koji su rasturili stoku da ubace novu,kako bi hranu proturili kroz njih.Ja sam vecinu proletos rasturio i rekao ne treba mi vise u zivotu,al izgleda da idemo izpocetka.
e moj leko ad ga ti nisi prodao po 28......Za koliko bi ga sada dao?ljudi samo polako i smireno,daleko je jos novi kukuruz-tu se jos nista ne zna kakav ce rod biti-ali sad je pocela igra zivaca sa kukuruzom rodom 2012 ,ja i dalje ne odustajem od kraja avgusta da prodam svoj kukuruz,ali ipak to je samo moje misljenje