Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ljudi šta da vam kažem.kako sada stvari stoje i ako tako završi,rod 2013 će biti oko 10-ak dinara +,- koji dinar-
Tera po 2 a negde i 3 klipa.
Biće na jesen mnogo više posla za manje pare.
Ne znam ljudi šta da vam kažem.kako sada stvari stoje i ako tako završi,rod 2013 će biti oko 10-ak dinara +,- koji dinar-
Nece Srbija zabuniti svet sa 2-3 klipa.Ne znam ljudi šta da vam kažem.kako sada stvari stoje i ako tako završi,rod 2013 će biti oko 10-ak dinara +,- koji dinar-
Druze pretera ga,ispada da taj drugi klip obori cenu za duplo a ulazi otisli 40%,inflacija po drzavi 15% mada je mnogo vise...kome ce se isplatiti uopste ulozeno...reci to onima koje je grad,oluja i diabrotika pomela
- - - - - - - - - -
2011 skoro svi su mi bili sa dva klipa odlican rod cena u oktobru 16din+pdv...ulaganje duplo manje nego sad
Da druže ali nije bilo kod drugih pa je imao tu cenu ali si zaboravio ili možda ne pamtiš kada je bio i 8 dinara i 6 dinara..Pogledaj cene žita i sve ćeš odgovore dobiti.Šlepalo se pored velikih tajfunčića pa je situacija bila kakva jeste.Oni koji su propustili cenu od 25E su napravili grešku jer te cene više neće biti.
Stočni fond je na samoj ivici i to su opet tajfunčići videli pa je i to jedan od razloga pada cena.
Prema trenutnoj situaciji kukuruz bi mogao ići na 1oo dinara gledajući prazne kotarke a zašto ne ide to je 21-o pitanje za "milionera"
Kod mene bi takve zvali p.... a ne proizvodjac...Svi govore kod nas da neće sejati pšenicu i kunu se do neba u to .Zato ću ja Bože zdravlja posejati sve pod pšenicu i bit ću jedini proizvodjač u BiH .![]()
Ti govoris o ceni od pre 5 godina..pa tad je 200E=16.000 dinara...tad si za 100 din pazario solidno...ej 10 dinara???...87e za tonu???Pa znas ko ce prodati...NIKO samo ce im glave polupati budu li pomenuli takvu cenu...ja prvi
- - - - - - - - - -
I da kad vec pominjes"kad je bio 8 i 6 dinara" secam se da je tad kutija cigara bila 30 din a gorivo 50
Cigarete i nafta neće dole ali kukuruz hoće i ne samo kukuruz.Bole njih što su ulaganja veća
Ti ko da navijas za to....ja umesto da sam srecan jer konacno u ataru mir i sve lepo raste treba da bedacim s tobom oko cene od 10 dinara...aj sad malo da tugujemo sto je dobro pa da prizeljkujemo mali rod da bi opet ocekivali vecu cenu...po tebi cena kukuruza 0.087e za kg...tesko nama sa takvima
a ja sam stočar.
Potpuno se slazem,zato se i iznerviram na ovakve pesimisticke komentare koji trebaju da mi spuste apetit pred zetvu(govorili su bice 10 din a ja prodao za 14 ma super sam prosao a neko na meni zaradi vise nego ja na mojoj zemlji)???Sloga je jedino sto nas moze izvuci...evo jedan ekstra primer bivse,sadasnje,a ako se i dalje ne slazemo,i buduce situacije:
https://www.facebook.com/photo.php?v=115977108612395&set=vb.109156292478875&type=2&theater
Zoki sa ovim si mi sve rekao,ne mesam se ja u cenu mesa i mleka koju traze stocari vec placam po onome koje su mi mogucnosti tako da vas molim da ne baksuzirate cenu kukuruza od kojeg mnogi ovde prezivljavaju i koji im je jedini izvor prihoda...znam da ti je interes sto niza cena jer ces ti ostvariti veci profit al bogamu misli malo i na nas![]()