Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta vredi sto je osnovna hrana kad stanovnistvo ne moze da je plati iako je osnovna? Uzeli mu kintu pa dali u subvencije a lova se izgubila negde na putu do poljoprivrednika...@idklecin
Gledam tabelu sto si okacio. Sve plave strelice i vidim cena psenice crvena i ispod 16din! Pa sunce mu zarko, osnovna sirovina za ishranu stanovnistva i nikome ne treba![]()
U mom mestu se zakup kretao od 60 do 80 i nesto hiljada po Ha pa jel nas tero neko da toliko platimo eej?Do pre par godina nije prelazilo 30 hiljada po Ha. Ljudi sami skacu sebi u stomak,zato treba da bude 10 din kila kad imamo toliko para za zakup.ma jasno ko dan. ovo su velike brojke u pitanju,treba nahraniti beograd jeftinom psenicom. zamislite sada koliko ljudi pucaju. kod nas je bio zakup 40000 din i preko po hektaru, ljudi nisu zalili djubrivo i sve ostalo, i sad kad znaju da postoje kolicine koje ce se neminovno prodati p0 15 din. pa ce se polako odustajati od zakupa. onda dodje 2014 neki arapin pokupuje zemlju,izveze psenicu,ili stagod i beograde gladni hrani se sa gmo iz brazila koji ces platiti ne 15 nego 45 din...
A ja bi vidis hapsio da sam vlast one sto su parama od poreza koji ja redovno placam placali po ceni od 29 din a onda opet podelili onima od kojih su kupili! Sreca i moja i njihova nisam nikakva vlast niti cu ikad biti!kukuruz iz ambara sam prodao pre par dana po 20,50din/kg ,i s prosecnim prinosom od 4tone po jutru jedva da sam se pokrio, malo je bilo zarade, a ocekivao sam da u ovom periodu bude i do 30din, al jebiga, najbolje su prosli oni koju su jesenas prodali po 29 u robne rezerrve