Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Mene sad interesuje dal je ovaj cirkus vestacki ili se stvarno odigrao???
no kako bilo kukuruza ce trebati u narednom periodu, pa ce i cena valjda pratitti potraznju.

Па где је отимање вештачко. Неки бисер је смислио отпис, а онда ови одрадили попис. И сад смо ту, на истини.
Мада, не бих се још увек кладио да је идеја отписа, отписана. Солидна је то кинта, да би се тек тако преко тога прешло. Циркус.

Kad je kasa prazna nema otpisa, ima da vrate i kukuruz i pare za lager jer drzavi treba i jedno i drugo , a ovi se sami ponudili da doniraju i pomognu drzavu.

Sta se desava sa novosadskom berzom? Obicno su petkom izbacivali cene, a sad jos uvek nista... a nema ni na agroservisu.

zatisje pred buru :)
Kakvo zatisje pred buru,rano jutros oko 12-pola 1 upada drug u dvoriste kaze daj meter kukuruza ne pitam za cenu,nema u selu niko,ja ga posaljem kod prvog komsije sto je prodavao bukvalno do juce kaze nema on prodao i onda mu ja prodam 1 meter ostalo u prikolici za nase potrebe.
Sad cekamo pola jula pa da krunimo ostatak. Prosla su zatisja... :osmeh:

Presentation%2017.6..jpg

Ja kukuruz prodajem, na dzak, 30 din/kg. Potraznja je velika tako da ne razmisljam o nekom drugom vidu proadaje. Zao mi je samo sto nemam vise.

Gebi isto od juce 21.06 din/kg..... ali zato na NS berzi neznatan pad 20.00 din/kg bez PDV

Nazad
Vrh