Dr.Gruja
Član
pravicemo lepo viski od kukuruza,necemo imati para ali ce nam barem biti lepo......![]()
Kod mene u okolini to zestoko pice od kukuruza koje ti nazivas viskijem se zove KURUZARA!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pravicemo lepo viski od kukuruza,necemo imati para ali ce nam barem biti lepo......![]()
moje trenutno je misljenje da ovde medju nama ima i bar jedan njihov covek. prate svu ovu nasu pricu i sta zakljuciti, sami sebi kopamo jame. da se nevodi javno puno polemika rasta i pada cena, kad vec ima pp. oni sada znaju cemu se mi nadamo, a sada oni cvrc nama
Mozda ce ipak cena lagano da zivne,a to pripisujem trenutnoj situaciji odnosno vrem. nepogodama.Bavaniste 22-23din na kamion
Mi smo nas prodali po 28din/kg jedan deo,onaj drugi malo veci ostavljamo za polovinu jula. Na berzi moze da bude cena koja hoce,ali ga po selima nema i cardaci su prazni.
Kao sto je bila nemoguca misija da u jesen bude 235-240 eura a krajem maja 180-185 eura/t Realno???Ne bih rekao,s obzirom da je kraj maja generalno uvek bila dobra cena za prodaju,tako da...Videcemo do kraja sta ce biti,da ga poklonim necu sigurno! A sto se tice "oparenja"@savato
Ja zaista zelim da se oparis od kukuruza, ali mi 240e/t sada deluje kao NEMOGUCA MISIJA.