Stvarno sam hteo da predjem preko ovoga i da ne repliciram ali ne mogu iz jasnih razloga sto se opet ponasas na takav nacin ko da jedva cekas da ta cena kukuruza ide skroz u p.... m.....!
Zasto si pun pesimizma i negativnosti i ne mozes dati zapravo ljudima pa makar na kratko da se raduju dobrim vestima iako ne mora da znaci da ce se cena popraviti!
Jdnostavno uzivaj i onako si ga prodao! Mislis da je ljudima koji nisu prodali kukuruz lepo i sve fino kad cena pada iz dana u dan.
Na Momin post nadovezes se i pitas koje svetske cene treba ova drzava da prati. Pa tu cenu koja je sad u odnosu na Budimpestansku berzu manja za 3 din a bila do pre 10 dana manja za samo 30 para. Mislim Marko?????!!!!!
Ово си писао у јанурау, и ниеј требало пуно да се покаже твоје знање.Sto se tice berze budi siguran da nece NS berza biti jaca sa cenom od Budimpestanse nikad. Ima ko da vodi racuna o tome kod nas.
Evo, sad cak tvrdis da ce cena biti jaca nego u Budimpesti ... Sigurno cu ga prodati po boljoj ceni od tebe. A to sto ti iz dana u dan vidis sve vise da si se zaj..o prodajom
Ne kukajte sto niste prodali jesenas. Nema potrebe. Cekacemo Februar koji ima svoju pricu!
Ово си писао у децембру.Do kraja Maja ne razmisljam prodati ni 100 kg pa kud pukne nek pukne!
Доследност показао пре некго времена. Мало лагио, но Боже мој.Ja sam kupio ..., za utehu sve to sam uzeo za kukuruz sa lagera kad je cena bila 24.5 din.
Шта сад ја да напишем после свих ових твојих изјава. Стидиш ли се можда и да ли уопште имаш неки став.
Само те чекам све време са овим твојим залетањима, и где ме ни једном ниси изненадио са твојим аматеризмом.
Ти се се нашао неког да прозиваш. Ниси се ти довољно најео форумашког леба да би самном водио расправе овог типа. О осталом нећу ни да причам, јер сви знају и виде где се налазе.
Поштовани форумаши,
Ово вам је класичан пример у једној особи сабраног незнања, тражења подршке, злонамерности, навлачења и завлачења. Човек једно пише, друго ради, треће мисли, и то је једна таква збрка која нема краја ни почетка. Хтео руку да да за кукуруз преко 30. Улази у расправе, дисквалификације, мути, и на крају даје компензацију.