zemljostrugar
Banned
j.... smo cvorka...
zbogom zivote ...
zbogom zivote ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Identicno kao i ja!Ja ni zrno nisam krunio,samo u zetvi 8 tona prodao,jos 3 vagona ceka krunjenje,bogami ako nastavi pad cene,ne znam sta ce biti.
Srbija sta reciMoj stric je prodao po 9.3 a mogao je po 18-19din. pre 5-6 godina.
U pravu si ja sam prodao sa njive odmah po 27 din. imam 2-3 tone pa ću to prodavati kod kuće.@Zlatko Pap
Tako mozes da prodas 1-2t, ali sta da rade ljudii sa 5-10 vagona?
Da ne budem pogresno shvacen.Apolitican sam tj ne pripadam ni vlasti,ni opoziciji,ali ako cemo posteno,ovu frku sa aflatoksinom je izazvala upravo opozicija preko Jesica.Ovi novi su provalili žvaku, da na kvarnjaka smanje cenu hrane, jer da su blokirali izvoz sledile bi blokade. Sećam se da je neko od ovih trenutno na vlasti (dok su plivali u drugoj stranci) pre nekoliko godina obećavao hleb po 3din, pa dali to sada hoće da ispune, a sve zarad popularnosti.
Ovo može da se dešava samo u zemlji Srbiji, da sami sebe pljujemo na sva zvona, hvalimo se celom svetu, da u našoj hrani ima "kancerogenih toksina opasnih po zdravlje ljudi i životinja".
Pa pored ovakvih ljudi u vlasti, neprijatelj nam uopšte nije potreban, ovi će sami da naprave genocid među svojim stanovništvom.
Откупљују акције и затварају причу. Сад узели још и кредит и тек крећу да раде, зашто би сада продавали. Имаш нешто више.Viktorija grupa prodaje soja- protein ... dali to nekom nesto znaci ?
Bolje da si samo citao, nego sto si trosio tastaturu!Citam ovde neke stvari pa moram da prokomentarisem pa makar se svi naljutili na mene.Vidim da mnogi imaju kukuruz u cardacima i jos ga nisu prodali,izgleda da cekaju bolju cenu,malo im bilo 27-28,30.Sad pada cena oni se bune(ne samo na ovom forumu)Nerazumem sta se ocekivalo,da cena dogura na 50 dinara,mislim da bi opet bilo malo.Sve me ovo podseca na Jugoskandik,Dafiment kada su ljudi ocekivali da zarade velike pare preko noci.
Kod mene je cena 30 na dzakove,a za vece kolicine narod nema para,jedva sastavlja kraj s krajem.