Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 190 52,6%
  • Ne

Glasovi: 171 47,4%

• Ukupno glasača
    361
Pa to nije od juče nego od kad je uvoz trulog mesa postao biznis za ćacije. A sve je smišljeno kako da nahrane sirotinju za 100dinara.
A tržište nemamo od skoro, isto je glavni ćaci zaslužan!
Isto tako bi voleli da ne postoji ni jedna krava muzara da moze biznis sa uvozom i na toj strani da još više procveta! Rade oni na tome samo ne ide tako lako.

Poslednja izmena:
Ima tri godine od kako je to neisplativo. Kako su dali pare kad je bila korona, zarekli se nikad vise i eto tako uzeli duplo vise od nas nego sto su dali u tih par godina.

Nas kukuruz je izgubio tržište tj. ćaci se potrudili, koliko su mogli oni su uradili!
Ja se baš bojim da imamo tržište i to samo Arapske Emirate,uzeli su kredit od njih 2 milijarde.Vraćanje u valuti ili žitaricama pare se podele međusobno a ratari se odvale cenom.Pola im ostane .Ovo je drugi takav kredit.Sad su vraćanje ovog odložili za 2 godine.Izbori idu

@dukej
Juce je jedan lik dosao do farm komerca u cantavir sa jednom zmajevkom kukuruza da proda jer navodno niko ne otkupljuje....znas nesto?

cak iz srobrana potegnuti za jednu zmajevku je ludilo

inace juce je stanje u farmu bilo kao da je vrsidba kukuruza u punom jeku negde avgust-septembar mesec

@dukej
Juce je jedan lik dosao do farm komerca u cantavir sa jednom zmajevkom kukuruza da proda jer navodno niko ne otkupljuje....znas nesto?

cak iz srobrana potegnuti za jednu zmajevku je ludilo

inace juce je stanje u farmu bilo kao da je vrsidba kukuruza u punom jeku negde avgust-septembar mesec
Nemam pojma. Od kad sam prodao moj kukuruz sa lagera nisam se interesovao za kukuruz.

Нема живих пара, неће нико да прода кукуруз на одложено. Информација из прве руке. Неће ни силоси да продају на одложено.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh