MOMOSARIC
Član
Lako je provjeriti. Ponudi zemlju u zakup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ipak malo bolje prođu oni sa 100ha jer njihova količina robe koju kupuju/prodaju možda malo zainteresuje zadruge pa izboksuju bolju cenu.1 ha presipanje iz šupljeg u prazno, isto što i 100ha presipanje iz šupljeg u prazno samo 100 puta manje.
Ako je zarada na 1 ha 0 dinara, koliko je onda na 100ha?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da li ima profita ili nema to je jako diskutabilno. Jer je i pitanje kako ko radi. Ali je očigledno da parloga nema nigde u Vojvodini i da brazde nema da se nađe u zakup. Ima još uvek jako puno oglasa po internetu "Uzimam zemlju u zakup" kada okreneš broj telefona cenu nude momačku i to unapred....Poslednje 3-4 godine ne moze od ratarstva. Nema profita jednostavno.
Moze se ziveti ko radi vise zemlje, ali opet dodje na isto kad te poteraju par losih godina. Jednostavno nemas dovoljno robe da prodas,da bi nesto uradio, napredovao. Kod vas u kraju je mozda bilo lakse jer ste puno sejali soje i uvek je solidno rodila, i cene su bile koliko-toliko normalne! Cena kukuruza je 22din, imao sam prinos 1700kg/kj! Ukupno imam 150 tona robe na lageru a troskova za 170t! Ne vadi me cena ni 50din/kg.Ok kako ti kazes! Kad su se vec petorica posle tebe odazvala i tvrde da se ne moze ziveti od cistog ratarstva onda i nemam potrebe vise da pravimo debatu po tom pitanju! Mozda je Drale nesto shvatio vise od nekih drugih!
ziveli!
И немој бар нама старијима мало који смо изгорели у Пољопривреди...Ok kako ti kazes! Kad su se vec petorica posle tebe odazvala i tvrde da se ne moze ziveti od cistog ratarstva onda i nemam potrebe vise da pravimo debatu po tom pitanju! Mozda je Drale nesto shvatio vise od nekih drugih!
ziveli!
pa ti placaju da sto pre propadnu kad zadnjih par postova se vrti da nema zarade...a sto kaze Moomo lako je proveriti dali se propada ili ne Ponudi zemlju u zakup....nije mi jasna prica o propadanju po meni je da nemaju svi iste apetite i poglede na zivot i odatle ta prica isplati se neisplatise itd itdDa li ima profita ili nema to je jako diskutabilno. Jer je i pitanje kako ko radi. Ali je očigledno da parloga nema nigde u Vojvodini i da brazde nema da se nađe u zakup. Ima još uvek jako puno oglasa po internetu "Uzimam zemlju u zakup" kada okreneš broj telefona cenu nude momačku i to unapred....
Kod nas je jedan za nekih 20-tak kj dao 340e/kj za parcele veličine 1-2-3kj i dobio subvencije. A za drugi slučaj 380e/kj i ostavio sve subvencije gazdi....
Ja ne znam nikog da je dao preko 300 evra kod nas. Ko su ti što toliko plaćaju?Da li ima profita ili nema to je jako diskutabilno. Jer je i pitanje kako ko radi. Ali je očigledno da parloga nema nigde u Vojvodini i da brazde nema da se nađe u zakup. Ima još uvek jako puno oglasa po internetu "Uzimam zemlju u zakup" kada okreneš broj telefona cenu nude momačku i to unapred....
Kod nas je jedan za nekih 20-tak kj dao 340e/kj za parcele veličine 1-2-3kj i dobio subvencije. A za drugi slučaj 380e/kj i ostavio sve subvencije gazdi....
A od voćarstva ?Poslednje 3-4 godine ne moze od ratarstva. Nema profita jednostavno.
Ne znam koliko imaš godina ali ni član Peet nije juče počeo da se brije.Људи само мало више објективности ништа више.
И немој бар нама старијима мало који смо изгорели у Пољопривреди...![]()