Ne valja ti to. Trebao si u rinfuzu zadruzi da prospeš. Šta ćeš sad sa tolkim parama?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne valja ti to. Trebao si u rinfuzu zadruzi da prospeš. Šta ćeš sad sa tolkim parama?
Ih ko kad su neke pare toNe valja ti to. Trebao si u rinfuzu zadruzi da prospeš. Šta ćeš sad sa tolkim parama?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
gledao sam sto vise da izvucem na dzakovima i dobru sam razliku napravio Добро је, биће места за складиштење нове пшенице.I ja imam kuci jedno 2,5 vagona ali nikako da nadjem nekog ozbiljnog kupca. Pricam danas sa drugarom koji ima jos kukuruza na lager u lokalnom silosu, kaze da je jedini bio u decembru da mu ostao kukuruz na silos. Sve ostalo od svih je prodato. I to govori kolika je kriza u poljoprivredi.
Psenica inace ide ubrzano za albaniju kazu kupuju i pune neke nove silose, za mesec dana ce otici sva psenica kod nas iz sela.