Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Bila i spočetka 2023god urea (kolko se sećam preko 100 din) i išo je divan uzimajte jel ide još gore da bi polovinom marta i krajem pala na 65-66din.

Pa sad je vreme za prodaju, plus sankcije nisu, plus plin iz azerbejdžana i eto lepog izgovora za poskupljenje.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Kako da nema na bliskom istoku.ima Egipat.
Kad je bila ona kriza sa ureom bio sam to prolece zapravo zimu h turskoj i sretnem jednog seljaka u auto prikolica nosi ureu dzakovi žute boje 50kg.Kad mi rekao cenu ispalo duplo jeftinije nego kod nas.
Ljudi mi smo ovde za karanje.Glegajte i cene ostalih stvari svuda je jeftinije .Kupujem kafu u zrnu u lidlu 1800 din u lidlu u rumunija 1100....
Tako da karaj bagru

Jedan od zahteva jedne usamljene grupice ludaka na traktorima bilo je "slobodno trziste poljoprivrednih proizvoda" i jako bitan instrument za nas "robni zapis" sa kojim bi nam bilo olaksano poslovanje nebitno gde ti se roba nalazi... Ali nama su svi krivi osim nas samih, jase nas jedni te isti 35godina a mi i dalje ne vidimo dalje od svog nosa.
Sreca nazire se smena generacije pa ce tom smenom kukavicluk i sebicluk nestati :ppozdrav:

Nazad
Vrh