Pre nove godine narucio dovezli mi pre neki dan po 50,8 din kg sa racunom...Ne koristim je.Jedno vreme je imala cenu jako blizu AN- a, a ima 12% više azota.Kada je bila 50 din?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre nove godine narucio dovezli mi pre neki dan po 50,8 din kg sa racunom...Ne koristim je.Jedno vreme je imala cenu jako blizu AN- a, a ima 12% više azota.Kada je bila 50 din?
Pa nesto mi velika razlika. Ovaj sto daje 22 kaze na berzu 23 njemu dosta dinar.Sto "sramota" treba te silose izgraditi, odrzavati,placati doprinose,plate radnicima. Nema besplatnog rucka.
Neko kuci skladisti u postojece objekte, neko pravi nove, neko vozi na lager.
Izvoznik velika firma, skida lager, svaki mesec 1% ulaz 1% rastur 0,5% analiza 0,8% fumigacija na 3 meseca 1% na sve to ide pdv.Ako naplati uslugu lagera i dinar ipo manje onda je bezobrazluk.
Ako je lager "besplatan" e onda je to ono besplatno sto je 1.5din manje.
Realno jako losi uslovi.Izvoznik velika firma, skida lager, svaki mesec 1% ulaz 1% rastur 0,5% analiza 0,8% fumigacija na 3 meseca 1% na sve to ide pdv.
I trenutna cena je 20,5 din sa 8 pdv. Sad vi procenite da li je to bezobrazluk ili ne...