mirmag
Član
Zna li ko kakva ce biti cena novog
garant 8 din. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da pregovaras malo mozda ti i plate viseBoki-Vl je napisao(la):Za novi kukuruz se prica za 14-15 din, ali sto Gran-Export ne dize cenu..., posto meni kukuruz sa lagera ne placaju preko 20 drze se cene iz Gran-Exporta, a vreme je da se podigne
...
šandor je napisao(la):Neće da zabrane izvoz . Cena u berbi oko 15 € . Zimi oko 18 € . Proleće oko 15 € . Posle..........
ne vredi , uskoro stize novi .Dolovac je napisao(la):Probaj da pregovaras malo mozda ti i plate viseBoki-Vl je napisao(la):Za novi kukuruz se prica za 14-15 din, ali sto Gran-Export ne dize cenu..., posto meni kukuruz sa lagera ne placaju preko 20 drze se cene iz Gran-Exporta, a vreme je da se podigne
...
![]()
Vredi probati jer novi nemoze da se melje u mlinu granexporta!!!!tole zr je napisao(la):ne vredi , uskoro stize novi .Dolovac je napisao(la):Probaj da pregovaras malo mozda ti i plate viseBoki-Vl je napisao(la):Za novi kukuruz se prica za 14-15 din, ali sto Gran-Export ne dize cenu..., posto meni kukuruz sa lagera ne placaju preko 20 drze se cene iz Gran-Exporta, a vreme je da se podigne
...
![]()
VELIKA riba uvek jede MALU.........isidor je napisao(la):ako nam daju 13 din za prvi kukuruz koji stigne sa njiva bice dobro ,posto je suncokret omanuo sa prinosom sitni seljaci ce prodavati jer nemaju novca ,za jesen a naravno trgovci odmah ulecu
kukuruzom najviše trgovalo, već je počela trgovina novog roda ove robe. Prva cena koja je otvorila ovo novo tržište jeste 21,60 din/kg (20,00 bez PDV). Trgovana količina jeste mala – svega 25 tona, ali je ovo svakako značajan ne samo statistički već pre svega indikativni podatak o tome šta može da nas očekuje na tržištu kukuruza u predstojećoj sezoni.
Ako je to tacno ........auuuuuuu........bogami........šandor je napisao(la):kukuruzom najviše trgovalo, već je počela trgovina novog roda ove robe. Prva cena koja je otvorila ovo novo tržište jeste 21,60 din/kg (20,00 bez PDV). Trgovana količina jeste mala – svega 25 tona, ali je ovo svakako značajan ne samo statistički već pre svega indikativni podatak o tome šta može da nas očekuje na tržištu kukuruza u predstojećoj sezoni.