Dolovac
Član
ocekuje se standardan pad cena jer kad swi podmire svoje obaveze prema izvozu ode cena 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
17 din + PDVBubu je napisao(la):Jel zna neko koja je cena kukuruza na veliko u Vojvodini?
maki_vs je napisao(la):ja sam juce krunio po 17,covek sto otkupljuje sve salje dole za srbiju svaki dan dva tri kamiona,njemu dinar dva onom dole sto prodaje isto dinar dva pa racunajte koja je tu dnevna zarada,nit ga sejo nit ga brao nit ga krunio a pare u dzep.danas se jedino trgovina isplati.
Bubu je napisao(la):maki_vs je napisao(la):ja sam juce krunio po 17,covek sto otkupljuje sve salje dole za srbiju svaki dan dva tri kamiona,njemu dinar dva onom dole sto prodaje isto dinar dva pa racunajte koja je tu dnevna zarada,nit ga sejo nit ga brao nit ga krunio a pare u dzep.danas se jedino trgovina isplati.
Tako je druze al' sta mi sada tu mozemo sem da budemo i trgovci pored delatnosti proizvodnje!?
Kod nas je navodno 16.8 a ja bih da krunim pa da vidim kako se gde krece cena. Hvala svima na odgovorima!![]()
si se raspitao pošto je nov šleper?maki_vs je napisao(la):ja sam juce krunio po 17,covek sto otkupljuje sve salje dole za srbiju svaki dan dva tri kamiona,njemu dinar dva onom dole sto prodaje isto dinar dva pa racunajte koja je tu dnevna zarada,nit ga sejo nit ga brao nit ga krunio a pare u dzep.danas se jedino trgovina isplati.
Bubu je napisao(la):Nije bila cena u pitanju prijatelju vec poslovi i zakrceno dvoriste ako te bas zanima!
Shale je napisao(la):Bubu je napisao(la):Nije bila cena u pitanju prijatelju vec poslovi i zakrceno dvoriste ako te bas zanima!
pa to nije nikakav problem, bar ja tako mislim... eto izgubio si minimum 3 dinara po kili (kod nas je plaćao 20 - premil), a sad je 17...
Jel to sigurno ili.......jhona DERU je napisao(la):Kukuruz pada a euro skače ...![]()