Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

  • Da

    Glasovi: 179 54,4%
  • Ne

    Glasovi: 150 45,6%

  • Ukupno glasača
    329
Ugreje se itekako, ako je malo vise loma, primesa, usao sa velikom temepraturom itd.
 
hvala na odgovorima ,nadam se da ovo nece dugo potrajati ?
malo je i zahladnilo pa ce valjda ici na korist da saceka da proradi trgovina .
potrazicu na forumu skladistenje zrnaste robe hvala .
 
Rate koje se prolongiraju, na njih ide i dalje obračun kamate jer saldo kredita nije smanjen, jedino ne ide zatezna kamata već redovna.
 
Sta znaci odgoda nista . Ako ovaj mjesec nismo nista zaradili u nasem poslu to se nikad nemoze nadoknaditi . Sa druge strane to za poljoprivredu nista ne znaci .ne radimo na mjesecnom nivou . Realno jos uvjek nemamo nikakve gubitke uposlovanju . Sta ce biti dalje neznam
 
Kamata je sadržana u rati ali pod uslovom redovne otplate. Ako se ne smanjuje dug tri meseca, ide redovna kamata na stanje duga, koje će biti veće nego da ste već tri rate isplatili. U ostalom, pogledajte danas obaveštenje NBS po tom pitanju gde ljudi govore da će se posle moratorijuma rate "neznatno" povećati. Nije to puno jer su samo tri rate u pitanju, ali hoće.
 
To je varijanta ko ima platu i ima ratu svaki mesec. Kod nas poljoprivrednika su to uglavnom šestomesečne rate pa u tom slučaju se zaračunava kamata na tri meseca koliko se odlaže plaćanje rate, i ta kamata se deli na broj preostalih rata. I u tom slučaju će rata biti veća za tu tromesečnu kamatu podeljenu na preostali broj rata.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh