Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je krenula Italija tako je i kukuruz poceo da pada ,inace buraz radi na Novodsadskoj produktnoj berzi ,Izgleda da je dosta robe islo za Italiju. Mislim na soju i kukuruz.jel to izolacija i na forumu![]()
stim jos jasnije ,ciji se to kukuruz ugrejaoBojceticu covek napisa da se ugrejao kukuruz kod skladistara na lageru, a ne kod njega kuci, pa je naplatio..
Mozda je imao dogovor da do 16vl ne ide na susenje vec sipaju tako i kada se krene grejati kapija pa cena koja bude bude.Bojceticu covek napisa da se ugrejao kukuruz kod skladistara na lageru, a ne kod njega kuci, pa je naplatio..
Al ce kamatu da zaracunaju na ta tri meseca! Nisi valda mislio da ce banke da se odreknu profita, zbog tamo nekog "najsmesnijeg" virusa!Nemoj se sekiras za kredu ce ti odloze za 3 meseca
Nebih se ja kladio na tvom mestuAl ce kamatu da zaracunaju na ta tri meseca! Nisi valda mislio da ce banke da se odreknu profita, zbog tamo nekog "najsmesnijeg" virusa!
Kamata ti je vec uracunata u rati.Ja sam bio u kom.banci nejde nikakva kamata,rata koja mi pristize sada bice ista i za meseca...