Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

  • Da

    Glasovi: 179 54,2%
  • Ne

    Glasovi: 151 45,8%

  • Ukupno glasača
    330
Zavisno od veličine kade. Kod mene nikad nisu dolazile te baš velike, jer mi je ulaz u dvorište malo nezgodan . Kratke kade mogu i kamioni sa prikolicom.

Nemam sliku od sad sa kukuruzom, ali evo od jesenas sa sojom i suncokretom.

R2TtJR4.jpg

RoKNLHN.jpg
 
Poslednja izmena:
Dobar post lorde .
Malo sam razmisljao , a razmislite i vi . Prodrmace ova korona svjetsku ekonomiju samo tako ,. Mozda bi i trebalo ali samo da narod ne umire . Sva logika kaze da ce cijena svega sto bas nemora za zivot da ee kupi pasti . Sad moze neko pomisliti da cemo dobro proci jer narod mora nesto jesti a ja bi reko da necemo . Mislite li npr da su farmeri koji proizvode pamuk profitirali od povecane prodaje maski ? Naravno da nisu .
Mislim da ce na ljeto i jesen najtrazenija roba biti lova, ali kes samo papirni a ne na racunu , a kasnije ako se ne popravi situacija ,mogla bi biti najtrazenija roba municija.
 
Pa najbolje da im ga damo dzabe . Nisu stvarno normalni .
a
A i zajebali su stvar ovi kod mene kao lager se ne naplacuje po tome mogu da ga drzim do leta , ne svidja mi se ovo .
 
Ja sam prodao danas lager na 15.5 sa pdv. Ostalo mi jos kuci 250t pola klip pola zrno. To ce da vidimo sta ce da radimo

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Danas rešio kućni lager.Cena 16 rsd-tel kel uz 0.5% odbitka na kalo i rastur.Cena je trebala biti 16.5 ali ne može više.Ostaje mi veća količina na lageru u silosu pa neka stoji, možda bude nešto bolje.
 
Gorivo ide dole,mislite li da ce cena robe pored toga ici gore?Inace,cena kukuruza u padu,juce su zadruge placale robu sa lagera od 15,1-15,9 din sa 8%pdv.
 
Kazu sa berze 14.9-15 fco luka. Nesto vecu cenu platili nasi trgovci, mesaone 15.2 al se i dalje ocekuje pad i pored toga da se barze pune, postoji mogucnos da se i zatvori izvoz.
 
Nazad
Vrh