IMT-550
Član
Dace Bog da bude jos bolje..........Lala iz Banata je napisao(la):ovo je super![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dace Bog da bude jos bolje..........Lala iz Banata je napisao(la):ovo je super![]()
Pa to je vrlo moguce a i logicno.....paorpaor je napisao(la):Ako je tacno ono sto sam cuo da je potpuno stradalo 100000 Ha pod kukuruzom od vode i da je jos oko 100000 Ha u vrlo kriticnom stanju,a na jos oko 100000 se ocekuje umanjeni rod i do 50 % onda ce cena kukuruza predsojece jesen,zime i proleca biti "pristojna".
Plus da dodam da ni susedima ne cvetaju ruze kao ni u ostatku sveta. I jos jedna stvar moze da digne cenu,a to je biogorivo oko cije proizvodnje se vac sad vodi velika debata.
daj boze da cena potraje ali, moje neko misljenje je da nijedna velika oscilacija u bilo kom pravcu nije dobra.Sad ce opet arendasi da se utrkuju,da se tuce oko parceli,da nam i 20 din bude malo, sad ce zaharije da prica da nema jeftine hrane i kako se isplati,da nas zastiti milosavljevic....tole zr je napisao(la):Sve mi to lici na naucnu fantastiku
Pitaj zlatnu ricbicutole zr je napisao(la):A koja se cena ocekuje kao maximalna
![]()
![]()
![]()
![]()
važi samo da je upecampaorpaor je napisao(la):Pitaj zlatnu ricbicutole zr je napisao(la):A koja se cena ocekuje kao maximalna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()