szeky
Član
Ove godine teško da ste uzeli euro za 96, a cena januar/februar kod mene bar, max 10.50. Trenutno 13.50 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
osetno menja cenuMONTOYA je napisao(la):kod nas jutros na pijaci 16 din. džakiran
Lako je tebi........pidikanac je napisao(la):kod mene se samo džakiran i prodaje![]()
Samo 4. januara, već 5. nije se moglo za 96MARČELO je napisao(la):Kod nas u St. Pazovi cena je 13 din toliko je bila i prošle nedelje a evro je ove godine bio 96 samo u prvoj dekadi januara a ko je tad i prodavao kukuruz kad je vreme za slavlja![]()
sad odo u off ali,imas 5 vagona i sve prodas dzakiranopidikanac je napisao(la):kod mene se samo džakiran i prodaje![]()
E ako je tako bice "EVO SUSKE AL CES SE NABROJIS".........sasa22 je napisao(la):sad odo u off ali,imas 5 vagona i sve prodas dzakiranopidikanac je napisao(la):kod mene se samo džakiran i prodaje![]()
![]()
kod mene nema otkupnih stanica ili zadruga kod mene se prodaje kamiondžijama i to sve džakirano pa ti imo 5 ili 15 vagonasasa22 je napisao(la):sad odo u off ali,imas 5 vagona i sve prodas dzakiranopidikanac je napisao(la):kod mene se samo džakiran i prodaje![]()
![]()
Onda ti je sve jasno........galki je napisao(la):@Pikadinac lako je vama kada kamioni samo pice kroz bavanistekoliko sam ja samo puta proso tuda eh
![]()
pupupu.........ju sacuvaj boze , daleko bilo............KishRobert je napisao(la):i euro ce biti 115...