aca74
Član
Cena kod VZ Zemun je dobra u odnosu na tržište, samo da budu korektni i za isplatu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako , neki put se isplati da platis kamionski prevoz,ostane ti lova a nerizikujes jer sve troskove popravke snosi prevoznika a 1 dinar na vecu kolicinu nije malo...........MARČELO je napisao(la):Branko nađeš nekoga da ti odveze , ljudi naplaćuju po 5000 din po turi a mislim da u one veće zmajevke može da stane 9000kg pa puta 14din dobijaš 126000 a u Pazovi bi dobio ako je cena 13din 117000din razlika je 9000 i kad daš onih 5000 ostaje ti čisto 4000din i još kad uzmeš da nisi palio svoj traktor ( da odvezeš u Pazovu) i rizikuješ da ti zvizne guma ,dobijaš čisto 5000 dinBranko je napisao(la):Nije greška. VZ uvek ima bolju cenu od ovih ovde u Pazovi, ali dok odvučeš tamo... I još ako ti zvizne guma na ovoj vrućini... Računica samo takva.![]()
![]()
![]()
Moram da te ispravim,nije tacno barze normalno plove i izvoz pici...tarana je napisao(la):dunav je visok.barže slabo plove. dok se ne spusti vodostaj..![]()
@Dolovac da ne radis mozda u Luci Dunav ili GranExportu kad si tako informisan........Dolovac je napisao(la):Moram da te ispravim,nije tacno barze normalno plove i izvoz pici...tarana je napisao(la):dunav je visok.barže slabo plove. dok se ne spusti vodostaj..![]()
Ovako je lakse,drugu drzavu razvijamo a sami padamo u glib
Ma nepadamo mi u glib mi smo vec u glibu do usiju tako da jedva disemo , a ovi nasi izvoze i uvoze najvise zbog DEBELOG %%%%%%% koji ugradjuju malo ovde malo onde na qqruz,meso,mleko u prahu,igracke,cigare,picke materine itd...........jhona DERU je napisao(la):Ovako je lakse,drugu drzavu razvijamo a sami padamo u glib
Ja mislim da je to deo jednog većeg plana-strategije , da mi navučemo i naviknemo druge da uzimaju naš kukuruz i žito da hrane stoku pa onda Dragin da bude pametan ko Milosavljević i on zabrani izvoz ,, i oni su gotovi ...
![]()
A mi smo gotovi odavno ...![]()
Pametni su ovi naši ministri kozar sumnjate u njihove sposobnosti
![]()
Radim u Granexportu...IMT-550 je napisao(la):@Dolovac da ne radis mozda u Luci Dunav ili GranExportu kad si tako informisan........Dolovac je napisao(la):Moram da te ispravim,nije tacno barze normalno plove i izvoz pici...tarana je napisao(la):dunav je visok.barže slabo plove. dok se ne spusti vodostaj..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odlicno znaci imamo ihformacije iz prve ruke.....Dolovac je napisao(la):Radim u Granexportu...IMT-550 je napisao(la):@Dolovac da ne radis mozda u Luci Dunav ili GranExportu kad si tako informisan........Dolovac je napisao(la):Moram da te ispravim,nije tacno barze normalno plove i izvoz pici...tarana je napisao(la):dunav je visok.barže slabo plove. dok se ne spusti vodostaj..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()