Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cela filozofija je u tome da kod nas u bavanistu rinfuz krunjenje 8000din po vagonu, a kad se djakira ide vise ljudi i krunjenje se naplacuje 12000din po vagona, a razlika rinfuz kamion je 50para.А како ви то у банату круните на ђакове тј. џакове, што вам је скупље, хајд оно на кантар још да прође, мада једном приликом сам мерио ринфуз а џакирали и разлика била 20кг, е сад не сећам се у чију корист али није пуно? Овде се плати круњач 5%, исти људи товаре, твоје је само да добро пребројиш џакове и паре.
Juče prodao 26 t po navedenoj ceni, vlaga 13,8 kukuruz iz čardaka(kotobanje).Kod nas 16,5 tel-kel rinfuz na kamion.
Bas tako,kod nas jedan komsija sto je predavao ,vlaga je bila tacno 13.Mi sto smo krunili 3 dana,u pocetku vlaga je bila 16.5 a zadnji dan 14,NS 6010-6020 i ZP 606-666.Sada vec svi iz ambara imaju do 15% vlage,preko jako retko!Cesce ima ispod 14 nego preko 15%
As-57, As-66, As-72,Bc-582 Zp-606 i Zp-666 sve mi je to u Čardaku.Mićo, koji ti je to hibrid imao tako malu vlagu iz kotobanje?
Dusane ko kome vise treba tvom kupcu ? Ti(mi) ili njegov veliki izvoznik? Bratski nam pomazu samo kad oni imaju koristi...Kupac je samo posrednik izmedju nas I velikih izvoznika, mi mu trebamo I za buduce, na ovaj nacin nas pridobija tako sto deli informacije. Ja nejveci deo svog kukuruza jos uvek nisam prodao, cekam Maj, Jun, Jul...