Korica
Član
Gebi 13.30 din/kg sa PDV, skok 50 para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oooooooooooooode cena gore
Pozdrav od GEA I.S.
Eto kakvi smo ljudi. Zahvaljujemo se ne na tacnosti informacija,nego na onome sto nam odgovara.Kada je mikiperlez pisao o padu cene,bio je na stubu srama,a kada pise o skoku,svi mu se zahvaljuju.Meni je bitna informacija o kretanju cene pilica,kukuruza,soje itd.Na istoj se zahvaljujem,svidjala mi se ili ne.i eto kakvi ste Vi ljudi niko da kaze hvala mikiperlezu a da pljujete znate u vazduh. Ciric i bcm Idvor od sutra 14,04 s pdv, hvala MIKI
a uskoro 14,58 s pdv
JUS ili sa vlagom po toj ceni?Otisla danas 2 vagona po 13.
Bas tako paore,i od goreg ima gore.Moze da bude i manja cena.Nismo mi jos svesni koliko oni nama mogu malo da plate. Da sam ja na njihovom mestu, ni upola nam ne bih dao.
Pa normalno da nece da bude dobro kada placate 300+ evra po kj. zakup. Kada stavim na papir i 150evra je mnogo po kj. Po mom misljenju subvencije se zloupotrebljavaju od strane svih neko manje neko vise i mislim da ako ne poboljsaju sistem subvencionisanja bolje ga je ukinuti.Ako ne skoci cena kukuruza nece da bude dobro .Subvencija nema ,na svemu spo ispušili ako i kukuruz zajebe i ne bude neka cena eto nama belaja.