Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas je JUS 13din.u agroradicevic ali kada sam otisao na obracun kada se nisam slogirao na JUS kvalitet su mi odbili jos 9% na susenje???? sreca pa direktor im nije bio tamo inace bi upamtio dan kada sam mu ja usao u firmu majku li im lopovsku bagra jedna!Ali ima dana vise nego kobasica srescemo sa nas dva kad-tad sto bi rekli"CERACEMO SE MI JOS"!
Koliko ide nov na džakove od kuće
Juce ja predo jednu turu i vise necu dok su im ovakvi uslovi... Kada sve odbiju sto se odbiti moze,nisu mi skinuli primesu lom i defekt zrna jer ga nije bilo,kosta me 10.27din kukuruz sa 18.4 vlage. Otprilike isto tako i ZZ Salas obracunava,sto sam pisao pre par stranica ali nisam stigao da napisem cifre kao sto cu sada. Kukuruz sa istom vlagom od 18.5 u Agrocornu istog dana je kostao 10.90din. Danas sam u Gebi-u gledao tabelu i za vlagu od 18 do 19 bi dobio 10.88din. Ne znam koliko bih dobio u Glenkoru ali tamo ni ne mogu da idem jer mi je suvise daleko,pa ce mi kombajn stajati. Ova ostala otkupna mesta su mi u krugu maks.10km od njive tako da mogu da biram gde cu predati. Ah,da tu je i Su-agra,samo sto oni cesto ne primaju pa nisam bio kod njih vec duze vreme i ne znam koji im je sad cenovnik aktuelan. Sve u svemu Zito Backa i Salas,po meni,losi uslovi.....Kolege da li je neko predavao kukuruz u Zito Backu?kakva su iskustva?
To ti je oko 1500Kod nas 700 dinara 45 kg dzakovi
Od kog ponedeljka?od ponedeljka cena ide gore
Miki je uvek bio kontras, znaci cena ide dole ))