slobapatrola
Član
Savo cena godisnje zemlje bice veca od navedene na jesen.Zivi bili pa videli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savo vdim da imas proverene informacije na koliko ce stati i dali ce biti nekog pomaka u ceni u pozitivnom smislu i kada ako znas.Ko ce sad da placa 300,350 eura k.j??? Cena od ponedeljka jos niza,proverena informacija!
Vlast je vlast, oni postoje radi sebe samih, ne mesaju se oni u cene, gledaju gde ce da izvuku kakvu korist, takva je ljudska priroda , jbg. Nas jebe slaba domaca traznja, kada bi imali svi krave, svinje, farme I sl, druga prica bi bila, a ne ovako. Mi hocemo samo da se bavimo ratarstvom, na sto vecim povrsinama, sto je lako, fini smo, ne zelimo da se priljamo u stali........
Anketu o ceni 200e/t treba ukloniti sada. Podeseca nas ne neka lepa vremena, koja su na zalost iza nas.
Izgleda mi njima 8,5 dinara + kukuruz.
Prnjavaor3, ja bih bio vise nego zadovoljan sa tom cenom u otkupu, nego se plasim da ce kod nas biti manje...