paorpaor
Član
Ocekivati. To je tako nedostizna i nerealna rec u nasoj bransi.
Kod nas 16 din, ali kazu na misice.
Kod nas 16 din, ali kazu na misice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Udruzite se pa ne dajte ispod 17-17,50 pa neka dodju u Crepaju po te pare...Kod nas kod skladistara dobijas tih 16 dinara ako se dogovoris! Inace ljudi na dzakove prodaju po 18 dinara,cak sam cuo da neko trazi i 20!Bavaniste 16 din na kamion sto kaze paorpaor na misice
Ne znam bas sta se raspada, komsija prodao jutro zemlje po 6000e a kupci se otimali, kvalitet zemlje osrednji...Prerzivecemo mi I ove cene, vidite I sami da se sve raspada.
Mi smo vec prosli tu skolu,pisao sam ranije,lokalna zadruga zavrnula koperante za robu na lageru i jos ih menicno zaduzila kao jemce Agrotrejdingu.Jedino skladistiti u sopstvenoj reziji ko ima mogucnosti ili odmah s`njive tel-kel,ovo sve ostalo je veliki rizik...Mnoge firme ce riknuti ove god. a sa njima i neciji kukuruz-psenica. Ja sam moj kukuruz skinuo sa lagera sav! Bolje ista nego neko drugi da potrosi moje novce..