Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
kad bi oni samo znali koliko nama malo treba da bi bili zadovoljni...par dinara i srecni do neba...

Sta raditi sa lagerom ako od nove godine krene nova poreska politika uneti gotove pare bez rashoda da nam oporezuju ili prodati lager pre i podici pare dali neko o tome razmislja.

Nema od te poreske politike nista. Jos nisu ni sklopili konstrukciju kako ce to da izgleda. Treba prvo da smisle, a primena ko zna kada ce krenuti i da li ce uopste krenuti.

• Like
Reagovanja: Ras
UPRAVO SAM LETIMICNO POGLEDAO NA VEC ZATVORENU PROSLOGODISNJU ANKETU O CENI A MISLIM DA BI ISTA MOGLA DA BUDE PONOVO OTVORENA

Inace cena kod nas jos uvek 15 a sve sam se nadao da ce do kraja nedelje da bude barem 15.50

Obracunao sam kod Slovana to malo kukuruza sto sam im odneo, 12420kg sa 15% vlage po tablici ostalo 11780kg-1% lager za novembar i odmah sam naplatio jer su culi i oni za cenu od 15din, daleko im lepa kuca bila! zato su izgubili kooperante!
Kod mog novog skladistara zakljucili smo lager vise nego zadovoljan, sve do 16% vlage otislo u JUS, samo 3 odvage (oko 45t) sto sam imao preko 16% uz moju saglasnos skinuli 1%, lager od nove godine 1%

Obracunao sam kod Slovana to malo kukuruza sto sam im odneo, 12420kg sa 15% vlage po tablici ostalo 11780kg-1% lager za novembar i odmah sam naplatio jer su culi i oni za cenu od 15din, daleko im lepa kuca bila! zato su izgubili kooperante!
Kod mog novog skladistara zakljucili smo lager vise nego zadovoljan, sve do 16% vlage otislo u JUS, samo 3 odvage (oko 45t) sto sam imao preko 16% uz moju saglasnos skinuli 1%, lager od nove godine 1%
Kod koga si predavao po tim uslovima Dragane?ovde ima nekoliko otkupljivaca,i svi se utrkuju ko ce vise skinuti kozu s'ledja...moze i na pp.

po 17 din gebi placa, 25000din prevoz Lukicevo Cantavir oko 270 km Sa izlazom od 1,85 posto i prevozom izadje 16,30 DIN

pitao prevoznika jel hoce on pristao i odvukao kukuruz sa lagera vaga se slagala u kilo

Juce cale pustio nesto kukuruza roba skladistena u ipoku - zrenjanin ( vlasnistvo almexa) . Roba izneta na firmu Mio Mar i oni je platili 16din sa pdv.

Iso ako nije tajna koliko ti je tačno uzeo za prevoz od Lukićeva do Čantavira?
pa lepo receno 25000 din

- - - - - - - - - -

Nas ovde sisaju ko ovce , ovako svima dobro i meni i prevozniku . Koji su kao i mi jedva satavljaju kraj sa krajem, ovako svima dobro Krivo bilo skladistaru sto nije on preprodao pa zaradio a meni nudi kao 14,5 navodno nikome netreba kukuruz pa ako se odlucim da mu prodam za nedelju dana pare a ovamo bre elektronski za minut legle pare. A meni se zurilo zbog ureje posto sam je povljno kupio po 35 din inace u cantaviru u farm komercu urea ruska 36,80 din pa ko hoce natovari sleper i vrati djubre o istom trosku

Nazad
Vrh