MOMOSARIC
Član
Prodajte sad , nije tako loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gebi je ipak bolji 17,00din.
Kad sam gledao bilo 16,31.Sad vidim digli na 17.Pocela trka.Samo nek se takmice.Gebi je ipak bolji 17,00din.
Znaju oni to,zato i zatezu.Volu i oni da budu srecni,a imaju i vece prohteve.kad bi oni samo znali koliko nama malo treba da bi bili zadovoljni...par dinara i srecni do neba...
Obično su znali menjati cenu oko 12h,ali nzm tačno kad je promenjena. Kukuruz su dignuli a žito buć 0.54din dole....Kad gebi izasao sa 17 din posto sam danas zvao oko 10 sati i rekli 16,31 din
Kod koga si predavao po tim uslovima Dragane?ovde ima nekoliko otkupljivaca,i svi se utrkuju ko ce vise skinuti kozu s'ledja...moze i na pp.Obracunao sam kod Slovana to malo kukuruza sto sam im odneo, 12420kg sa 15% vlage po tablici ostalo 11780kg-1% lager za novembar i odmah sam naplatio jer su culi i oni za cenu od 15din, daleko im lepa kuca bila! zato su izgubili kooperante!
Kod mog novog skladistara zakljucili smo lager vise nego zadovoljan, sve do 16% vlage otislo u JUS, samo 3 odvage (oko 45t) sto sam imao preko 16% uz moju saglasnos skinuli 1%, lager od nove godine 1%
pa lepo receno 25000 dinIso ako nije tajna koliko ti je tačno uzeo za prevoz od Lukićeva do Čantavira?