markokurjega
Član
Ajd nek neko banuje ovoga od gore,staje ovde ljudima na muku nije ni svestan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se uopste nisam obracao tebi,vec onom sto ocekuje po 13.Maticu,procitaj sta sam ti napisao kad sam ti nudio,pa razmisli jos jednom sta ces pisati.
Ponuda bila velikodusna ili ne,logicno je da ti gledas da prodjes sto povoljnije,a da ja idem na sopstvenu propast,teze malo.
Ne znas ni kakav je kukuruz,a pricas nesto o ponudi kakva je.
Garantujem da mi budj ne prelazi 3%!
techno- kupuj ti od zike mozda ti da nizu cenu od gebija![]()
Ajd nek neko banuje ovoga od gore,staje ovde ljudima na muku nije ni svestan.
Nije Jovanka,vec Ivanka...Cisto da te upoznam,preziva se Smederevac!
Nisam ja niciji proizvod vredjao,samo iznosio cinjenice.Ja se uopste nisam obracao tebi,vec onom sto ocekuje po 13.Ti trazi 33,tvoja stvar.Nikog nikad nisam ucenjivao,pa necu,niti mogu ni tebe.Cinjenica je da po ovim danasnjim cenama,koje sigurno nisu realne moze da se nadje i jeftinije od tvojih 22 ili 21,5 i Amin.Kis nudi po 20 na tonu.Nemoj vredjati kolegu,sad ispadne da je njegov budjev,pa ga zato daje po to.Pazi sta pises,prodaji kome hoces i ne osecaj se prozvanim.Ja cu naravno za svoje pare kupiti od koga hocu i po ceni koja mi najvise bude odgovarala.Trenutno imam 2 vagona placenih 26.Takva bila cena i kraj price.Falice mi jos do novog vagon i mozda i jace i Amin.
Nije Jovanka,vec Ivanka...Cisto da te upoznam,preziva se Smederevac! Sto se tice Gebija mogu oni da "opipavaju" sta hoce,ali veruj mi da ce morati posteno da igraju do kraja ukoliko hoce da i dalje rade kako treba!Ne znam da li je neko od tih Patenta,Farm comerca,Gebija spustio cenu koncentrata za 20-30% cisto da ispostuju svoje kupce zarad sto bolje saradnje?!Mislim da nije,tako da...Jedno je berza,drugo fabrike stocne hrane koji trenutno imaju sirovinu i igraju pederski posto im isti ne treba,trece su otkupljivaci koji **greška i kad im ide placaju i vise samo da bi dobili na kolicini a kad ne ide spustaju cenu u nebesa kako bi se cupali na nama...a cetvrto je Zika,Pera,Paja i Jare i ostale kamiondzije![]()
Nas,vas,mi,oni....Prema mojim informacijama koncetrat svaki put stize sve jeftiniji u maloprodaju , i iz tog razloga su sad trgovci istog na malo nezadovoljni .
Jos nisu prodali predhodnu kolicinu a stigla kod konkurencije nova sa nizom cenom .
Sve u svemu gospodo to se zove TRZISTE ili Berza po francuski .
Pa kako se ko snadje .
A ovaj vas forum o ceni kukuruza u SRBIJI se pretvorio u zalopojku nekih clanova koji su bilo zasejali kukuruz u 2013 ili su ostavili rod 2012 da ga prodaju po duplo vecoj ceni od 28 koliko im je placano na njivama u jesen 2012 .
Gospodo suocite se sa realnoscu . zivot ide dalje . Paorski zivot je tezak .
Pa druze moram da ti cestitam,ti si u sve upoznat!Za kratko vreme si upoznao trziste,cene,otkupljivace,kakav je kvalitet,mentalitet ljudi i gde koliko ima kukuruza?Da ne opipavas i ti nesto kao Gebi?Vidis ja uzimam 100% super plavi i cena je bila 970 dinara,zadnji put sam ga platio 950 i dalje je ta cena?Pa ko je ovde lud,koliko su njima inputi pojeftinili a koliko krajnji proizvod?To je trziste?Ne prijatelju,to je otimacina i lov u mutnom,no dobro...Necemo vise,zivot ide dalje kao sto kazes!
Pa druze moram da ti cestitam,ti si u sve upoznat!Za kratko vreme si upoznao trziste,cene,otkupljivace,kakav je kvalitet,mentalitet ljudi i gde koliko ima kukuruza?Da ne opipavas i ti nesto kao Gebi?Vidis ja uzimam 100% super plavi i cena je bila 970 dinara,zadnji put sam ga platio 950 i dalje je ta cena?Pa ko je ovde lud,koliko su njima inputi pojeftinili a koliko krajnji proizvod?To je trziste?Ne prijatelju,to je otimacina i lov u mutnom,no dobro...Necemo vise,zivot ide dalje kao sto kazes!