Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
case ih je napisao(la):Cujem danas da je na berzi otiso sa 7.60 na 8din/kg, a icice jos gore ali ne mnogo
Vec godinama ne ljustim! Nemam ti ja vremena za gluposti, a da platim nemam ionako sam na gubitku!mladen je napisao(la):ljudi braco nedajte kukuruz po te pare pa to je propast.
ja imam jos 80t u silosu i placam svaki mjesec 100e sto ga cuvaju al ga nedam po te jadne pare pa makar sam sebe pojeo![]()
![]()
mico otkud ljuska na cokotinama jel to neljustis kad ubacujes u kos-cardak
mityoo je napisao(la):Vec godinama ne ljustim! Nemam ti ja vremena za gluposti, a da platim nemam ionako sam na gubitku!mladen je napisao(la):ljudi braco nedajte kukuruz po te pare pa to je propast.
ja imam jos 80t u silosu i placam svaki mjesec 100e sto ga cuvaju al ga nedam po te jadne pare pa makar sam sebe pojeo![]()
![]()
mico otkud ljuska na cokotinama jel to neljustis kad ubacujes u kos-cardak
a ako u cardaku nema lisca, unesu neko lisce ili slamu spolja.~Kiki~ je napisao(la):Da , ali gde ima lišća čak i svile tamo gledaju da naprave i leglo !![]()