R
rale
Guest
Da kolega diklofen pad cena cudo danas jos nista i to samo sa lagera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako neznas sta ce mi reci???
recice, ima ljudi koji jedva cekaju sa odustanes i da preuzmu zemlju, prvi su Padincani koji bi i sad bez obzira na sve dali preko 300e za KJ.
jesenas kad se formirala visoka cena kukuruzu nisu pitali ni koliko je rodilo ni sta je rodilo, samo im bitno bilo da vise dobiju.
U bližoj budućnosti mi nepada napamet da sejem šećernu repu, a možda i duže, jer i ovo sada sa kukuruzom je boza naspram onoga šta je sa repom...Dr Gruja i Tesla teli ne teli vratiće se šećernoj repi.
Pa cekaj, zar nije logicnije u tom slucaju, ako vec znamo da kukuruza nema, da drzava sada sto pre krene da uvozi, a ne da ovde presipa iz levog dzepa u desni. Sta sad ako drzava kupi od tebe i proda meni, onda ce kao na trzistu da se uspostavi robni balans. Mislim da ce kukuruz morati da se uvozi, posebno sada ako su vec namerni da neke kolicine unistavaju. Videh danas tekst Fuzarijum u Politici, korisno. Mozda se neko od starijih forumasa i potseti tih godina i da nam isprica detaljnije kako je bilo.Mogu oni da izmisle sto afera ali jedno je istina ,a to je da kukuruza mi NEMAMO.Ne kažem da nije bio zaražen,daleko od toga, ali ni kao takvog količinski nema dovoljno.To što sam napisao da će robne rezerve ući u ponovni otkup je dosta "jaka" informacija.Radiće se bolja kontrola ali će otkupa biti.