Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ga bude prodavao za repro materijal, nece proci dobro.
muvace se jos dosta po ovoj ceni.
Mislim da gresis nije cena bila 23.22 din, kod nas u bavanistu krajem decembra cena je bila 17din a krajem januara 19din na kamion .Iskreno se bas i ne opterecujem,znam da mora biti dobra cena,prosle godine je u ovo doba cena bila 23.22 din sa PDV a euro 111...razlika je samo sto je kukuruza neuporedivo manje nego lane...nije mi frka oko para tako da cekam jul...drzava otkupljivala za 29.7 ako se ne varam to ce brzo biti minimum cena za kukuruz,samo bez nervoze.
citiram post kolege sandora od pre tacno godinu dana cenu kukuruza, kolega f.e.a.r nije tesko proveriti unazad i dati tacnu informaciju u svom postuNiko ništa ne piše ? Šta je sa cenom ? U mom okruženju od 17.5 do 17.8 tel - kel .
Kes je majka. Stisnuti guzu malo i lepo si sledecih godina u boljoj poziciji od svih prodavaca! Nedaj boze vise razmena i pariteta!
Mislim da gresis nije cena bila 23.22 din, kod nas u bavanistu krajem decembra cena je bila 17din a krajem januara 19din na kamion .
Krunio sam malo kukuruza juće . Cena 25.5 tel-kel .
I koja ce cena da bude ajde realno za 15 februar?
![]()
![]()
Šandoreeeee!!!!! a kad ce cena onih 32-35 din/kg......ja se jos uvek nadam ( sanjam)......
![]()
![]()
Izvinjavam se svim clanovima za gresku,ovo je trebalo da bude u temi "Trenutna cena psenice na trzistu",molim administratore da je prebace u odgovarajucu temu"Prodao juce sa lagera za 27din/kg.
bisprom 0,48 km ili 0,24e/centikakva je potraznja za kukuruzom kod vas kod mene sve staje niko nece da uzima vece kolicine i polako najava pada cijene
od kad je 0,48.km kod mene je 0,53 ali ce dole brzobisprom 0,48 km ili 0,24e/centi