Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
juce prodat sa lagera 19din, odbijeno za 6 meseci 3%, bas se i ne isplati skidati kuci za ove novce, naravno neka kolicina, neka mora ostati za bankare :haha: odmah zaviruju koliko imas robe..

Kod nas kolko sam cuo kod Race ako se prodaje ovog meseca kukuruz sa lagera odbija se 6%. Od Januara do Marta po 1% mesecno a onih jos 3% koji su u nekom plusu pitaj Boga sta je? Inace cena jos uvek je 18 din.

Ovo je vest kao i moj komsija nekad davno...mi krenuli na njivu a on sedi napolju i kaze "gde zurite na njivu Vasington javlja kisu":osmeh:
pa ako se napolju nemenja na gore sta ti ocekujes,zar mislis da nas kukuruz nezavrsava tamo? i da od svog tog kretanja cena na tim berzama nezavisi koliko ces ti dobiti za tvoj kukuruz? Bas me zanima po cemu ti procenjujes kolika ce cena biti , gledas u soljicu kafe, bacas pasulj ili gledas u kuglu ili samo mislis da ce cena biti tolika?

Ili bar iste pare za manji posao.:osmeh:E sad moze da se desi kod nas dobar rod,a neka svetska susa,pa da ubodemo cenu.::super::Ali ne daj Boze da bude obrnuto,pa da svugde rodi,a kod nas susa.::lose::
Mlinpek St Pazova 18,8

Poslednja izmena:
PREGLED CENA ŽITARICA

21.03.2012.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
21032012.jpg

Poslednja izmena:
Sta ti ovo znaci Grujo? Danas je 21 03. 2012
[h=2]PREGLED CENA ŽITARICA[/h]
21.03.2012.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
21032012.jpg

Kulpin 18,30 din. do 16% vlage, a sa lagera 19,00 din!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh