mikiperlez
Član
Klinac je li imas vise od srednje skole, a nemoj da pises narodu gluposti, ili daj im adresu da ti se obratimo ako tako nebude kao sto pises.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miki dosta si se nalupao .imolio bih te bez tvojih prognoza koje su uglavnom netacne kao i tamarine.znamo mi da bi ti voleo da kupis kukuruz po15 din ali nema to je bilo kad je bilo i kada ste mogli da dirigujete kako ste hteli a sad ima i vecih igraca kojima je i manja zarada dobra.tj trgovina na obostranu korist i ti imas cime da trgujes i meni dobro.
U Debeljaci jos uvek 20.00 din/kg sa PDV- om isplata istog dana kod kolibrija a prica se da ce mozda da menjaju cenu od nedelje ali se nezna dali ce da ide gore ili dole... videcemo od nedelje...
kod nas je 20 i izneses pare za dan dva graniko je davao 21 do koji dan a sada neznam nisam prolazio mozda je jos uvek a euro je pao ,malo zatisje jer je malo vise okrunjeno pa se skida kajmak.a za dalju cenu cemo videti ako svuda ide gore i kod nas ce ostalo je jos malo, ? mada meni kao proizvodjacu ova cena uopste nije losa,a tebi? a da mozda ti i nisi proizvodjac?Nisam te bas razumeo, pojasni, koja je danas cena? A da cujem tebe pametnog sta da se radi?