Na kolikoA berza zakucala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kolikoA berza zakucala
Koliki si prinos imao prosečno?Ja prodao na 24din.drugu sto ima farmu sa pilicima
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Nemoj da mi stajes na muku,nisam prebacio bio 3t. prosle godineKoliki si prinos imao prosečno?
Zakucala je na neki datum ko zna koji.Provalio sam da kad skace oni me menjaju cim krene pad evo ih reaguju.Na koliko
Uh, pa ti si baš u minusu. Jel nisi mogo nešto u džakovima da prodaješ po većoj ceni? Ja sam bio isto tu oko 3-3.5 tone ali jbg lomim kičmu sa džakovima i dajem po 27.5 - 30 dinara. Nadam se da će na proleće još da skoči cena bar da ide po 32.5 da ne bude baš da je bolje da sam spavao prošle godine.Nemoj da mi stajes na muku,nisam prebacio bio 3t. prosle godine
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
Prodavao sam i u dzakove kako koga sam da izvines natego i zavuko sa cenom..sto dolazili da kupuju po nekoliko dzaka isla cena oko 30din.. jedan deo svinjarima sa farmom dao na 24din drugi deo dao coveku sto ima farmu sa kokoskama...Uh, pa ti si baš u minusu. Jel nisi mogo nešto u džakovima da prodaješ po većoj ceni? Ja sam bio isto tu oko 3-3.5 tone ali jbg lomim kičmu sa džakovima i dajem po 27.5 - 30 dinara. Nadam se da će na proleće još da skoči cena bar da ide po 32.5 da ne bude baš da je bolje da sam spavao prošle godine.
Ako pricas o Produktnoj berzi NS,oni su jedino merodavni javnom servisu RTV i RTS...a inace svi hoce i vole novce!...ima jos par posrednika u trgovanju ali necu da ih reklamiram posto mi nisu nista platili!Zakucala je na neki datum ko zna koji.Provalio sam da kad skace oni me menjaju cim krene pad evo ih reaguju.
Zvao sam ih pre mesec dana Kazu samofinansiraju se pa mora da se plati zato ne pokazuju.Ka im kazem to nije razlog da laznu cenu pokazuje te.