idu cene gore polako ,kod nas vec an 50-52,urea 58-57 prilovana56 ureja prilovana, an 46. 25/1
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
idu cene gore polako ,kod nas vec an 50-52,urea 58-57 prilovana56 ureja prilovana, an 46. 25/1
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Cena skocila jos pre 10-tak dana po apotekama, 1250 din 40 kila dzak.ili 31,25 kilo.Šta se dešava sa kukuruzom, ima li pomaka?
Ja sam prodavao nesto od kuce po 2 tone u rinfuzu po 23, islo je na dzak po 25 na 100-1000 kg sad ga ne dam na sitno ispod 27 din kg pa ko hoce hoce. Ionako ide na kraju sve u prikolice rinfuz i u podno skladiste kod kupca.Cena skocila jos pre 10-tak dana po apotekama, 1250 din 40 kila dzak.ili 31,25 kilo.
Vidim ja u zadnjih nedelju dana dolaze mi masovno ljudi na kapiju i zovu telefonom hoce po 1-2 tone ,500 kila itdd...Cim vide da skoci cena po apotekama onda se sete mene da dodju da me izvacare po onoj staroj ceni...,a dotle kupuju po apotekama,nece od mene..kvarnog li narodaa
Od sada kada neko dodje na vecu kolicinu kazem mu:da vidim koja cena pa cu da ti javim.
Ceo decembar i januar ne dolaze,a sada odjednom eto su ...bezobrazluk i klasicno vacaranje misleci da nisi obavesten i nisi cuo cenu u apotekama.
Sta je pisac hteo da kaze??( Svako moze na 100 nacina da razume..)Imate li vi kantar?
Haha ni na kraj pameti mi nije bilo za tacno merenje.Nije mislio na to ali zanimljivo kako si se bas toga setio![]()
Kad sam pre mesec dana prodavao po 23 rinfuz na dve tone na silosu je bio 19,5 sa pdv.Haha ni na kraj pameti mi nije bilo za tacno merenje.
Malo sam hteo da se nasalim misleći na jaku dobru cenu po kojoj prodajete
Ja sam skapirao odmah na sta si mislioNije mislio na to ali zanimljivo kako si se bas toga setio![]()
Znam sta je mislio, verovatno mu je to mala cena.Ja sam skapirao odmah na sta si mislio![]()
Druze,moji su cuvali stoku i ja saa njima do pre nekih 10 godina ,kada nam nestane nas kukuruz mi smo kupovali,retkooo kod koga da je bila tacna mera dzaka , takoo da me gorele razne vatre i znam sta pricam...Nije mislio na to ali zanimljivo kako si se bas toga setio![]()
Svaka cast. Nego si inace stalno mracan, kad god vidim neki tvoj posto znam da nesto ne valja..Druze,moji su cuvali stoku i ja saa njima do pre nekih 10 godina ,kada nam nestane nas kukuruz mi smo kupovali,retkooo kod koga da je bila tacna mera dzaka , takoo da me gorele razne vatre i znam sta pricam...
Kod mene kad covek dodje da kupi kukuruz ,tu mu je odmah digitalna vaga i svaki dzak moze da otvori ,gurne ruku u dzak i promesa i pogleda kuuruz i da proveri tezinu i ja i insistiram da proveri.
Etoo kako se odmah toga setiii
Bukovski je rekao :"Tuga je prouzrokovana inteligencijom, što više stvari shvataš–više bi voleo da ih nikada nisi shvatio!"Svaka cast. Nego si inace stalno mracan, kad god vidim neki tvoj posto znam da nesto ne valja..