Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Racunaj te cene bez pdv-a i dolazis na cenu koja ti sledi.Inače, šta mislite dokle će otkupljivači da se prave ludi?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
To pitaj kolegu MIRBAN-a i ove sto ga podrzavajuu...,a ne mene koji kako oni kazu mracim i sejem negativu...Jedne godine si lud ti, druge godine mi, sve u svemu nikad ne znas na cemu si. Da li bi vukao kuci da imas 30-40 vagona??
Ako ima uslove što da ne.Jedne godine si lud ti, druge godine mi, sve u svemu nikad ne znas na cemu si. Da li bi vukao kuci da imas 30-40 vagona??
Ironija, namerno to radi posto misli drugacije, u facu nam se kezi....A non stop ponavlja da narod zna, nije narod glup!
To nije ironija vec naucno potvrdjena psihoanaliza.Ironija, namerno to radi posto misli drugacije, u facu nam se kezi....
Kako 19? Zar nije 18.7 plus pdv? To je 20,2 dinara...Sad pogledao svesku usluga, 2007god. adaptiranje 3000din/kj a cena kukuruza 14din. Sad je adaptiranje 7000rsd a kukuruz 19rsd
farm komerc ima i cenu za takozvani sitan kukuruz 2 i 3 klasa i tom je cena 18.30dincena pada
Salas 19din
mat agro 18(ni ne prima,zbog toga je takva je takva cena)
fam komerc drzi na 19.5 ali neznam da li neko nosi kod njih
prinos kod nas je ocaj tako da videcemo sta ce biti
Kako to mislis?Te cene kod farm komerc su za selektovanu robu.
Ugrubo bez pdv.Kako 19? Zar nije 18.7 plus pdv? To je 20,2 dinara...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk