Tri dana im je radna karenca, nakon toga može da se koristi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio sa Phostoksin tabletama, ono smrdi ne daj ti boze koliko a i nije bas bezbedno ...Postoje tablete za žižak,,,
Ubija sve u kukuruzu a i oko njega, a karenca zavisi od spoljne temp. sto hladnije do je duzaRadio sa Phostoksin tabletama, ono smrdi ne daj ti boze
Ja kad sipam tablete u kukuruz/psenicu ne ulazim dve nedelje u supu. Smrdi taj gas celo drugo dvoriste ali nema nista zivo unutra min 3 meseca posle toga... Jel prolazite kroz drugo dvoriste? Imate li stoke, zivine?
A to ne sme ako ima nesto zivo, prodje to kroz maltetisan zid lagano kroz fugnu i ugine sta god da je pored. Ne sme da bude spojen ni sa jednim objektom.Tacno,nama je tako iz neznanja svinjce uginulo.Stari tip svinjca ispod cardaka.
Jedno vreme kukase po medijima na nizak vodostaj i da zato ne idu barze...Барже су ишле и кад је водостај био до колена.
Kad čuješ u medijima da je nizak vodostaj Dunava znaj da će nešto poskupeti.Jedno vreme kukase po medijima na nizak vodostaj i da zato ne idu barze...
Dalekoo sam od dunava ,video ga nekoliko puta u zivotu,takoo da ne znam sta je ISTINA
Istina je da su cene katastrofaJedno vreme kukase po medijima na nizak vodostaj i da zato ne idu barze...
Dalekoo sam od dunava ,video ga nekoliko puta u zivotu,takoo da ne znam sta je ISTINA
Ne mogu da uvezuu ....Kad čuješ u medijima da je nizak vodostaj Dunava znaj da će nešto poskupeti.