Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dook ti kupis stoku i ta stoka stigne za prodaju padnu cene i na stoku(uvezu itd) i onda dupla muka a za nistaa...eventualno ti smrad u kozi sledecih nekoliko meseci ostane kao zarada...Ove godine ima kukuruza ali je mala cena što je opet dobro možeš hraniti nešto stoke pa prodati ili za svoje potrebe ili se grejati ali je gora situacija kada nema baš ništa a cena može biti i 100 din.e to je problem.
A to si zaradio dobro pa si srecan sto si ga skinuo??Ako se vi ne sekirate zasto mi koji smo ga skinuli da se sekiramo!
Neko ovde pisao da nece da primaju na cuvanje ,cak je i Uros Davidovic imao neke klipove kako su sva skladista puna itdd..Skinuo i dao u silos na čuvanje. U tom trenutku je cena pala na 14-14.5, sad je dinar, dinar i po više. Dotakli smo dno. Biće bolje.
Danas sam pričao da uzgajivačem bikova, telad uvoze iz Rumunije. Drugi dovlačili iz Holandije. Trošiće se malo po malo. Pašće kiše, Dunav plovan, naći će se i koja barža za izvoz. Možda neka suša bude na južnoj hemisferi, Egipat kupuje pšenicu, raste cena žitu, povlači cenu i kukuruza. Može svašta da se desi, a cena je sad na dnu, samo može naviše da ide. Možda i prebaci 20 rsd na proleće....
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Da sam srecan sto sam ga skinuo stoji!A to si zaradio dobro pa si srecan sto si ga skinuo??
Ako si ga prodao po onoj ceni od 14 din ,da znas da vise nemas za sta da se sekiras...
Neka si onda ti meni srecan...,blago tebi ...Da sam srecan sto sam ga skinuo stoji!
Prodat nije, na lageru stoji bez skidanja lezarine i za sad ceka se veca cena dokle god mogu da izdrzim i da ga ne prodajem po ovoj ceni!
Nema takvima kao ti pomociii,vi ste navikli da budete ponizeni i zadnja rupa na svirali u ovoj drzavi ,gradjani drugog reda,podjebavani i pogrdnim imenom nazivani,da hranite dzaba gospodu i da se zadovoljavate kao psi na lancu mrvicama koje vam ova vlast ,a i skoro svaka prethodna baci sa stola...Druže idi na dobru zemlju pa tamo ostavljaj ovakve komentare i razmišljanja. Siguran sam da tamo imaš mnogo više istomišljenika i ljudi koji će te podržati u ovoj tvojoj nameri u odnosu na ovu grupicu ljudi koja je na ovom forumu. Pusti na miru nas koji smo skinuli kukuruz za dzaba da razmlišljamo šta ćemo sa njim. Ja cu sigurno prepodesiti peć sa agro-peleta na kukuruz.
Kad smo već u temi,juče na jednom otkupnom mestu kukuruz 16,2 din sa 8% pdv.