Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto je vestak sada ???Ja sam danas prodao 13t kukuruza( u vrecama) po 0.39€. A u rinfuzi prodajem po 0.36€.
Maticu, i ja razmisljam nesto da idem kupiti vestak za kukuruz…
16.11.2022. и још ништа не јављају. Овај пут не иде преко берзе него директно са дирекцијом.Jel podneo neko zahtev za robne rezerve, i jel dobio neku povratnu informaciju?
U analizi traže i da je aflatoksin ispod 0,03mg/kg, I kako sad ko je predao u silos, gde je sva roba izmešana, uopste moze dokazati da je njegov uzorak ispod te granice?
ma ti si tajkun,znam ja sta ti radis..Meni je ostalo oko 3 vagona...
To ću na dzakove da dam po 25 kg.
Po ovoj ceni ga ne prodajem.
Gde je toliko?30 din sa 8 posto pdv
Eво данас звали да се потпише уговор са РДРР по 40... Решио сам и пшеницу и кукуруз ове године по 40, остало само код куће да се крчми по мало...16.11.2022. и још ништа не јављају. Овај пут не иде преко берзе него директно са дирекцијом.
A sta ako kukuruz ne prodje analizu na aflatoksin ?Eво данас звали да се потпише уговор са РДРР по 40... Решио сам и пшеницу и кукуруз ове године по 40, остало само код куће да се крчми по мало...