Rasa91
Član
Kws Konfites 17%, Pionir 0704 18%, Dkc 5830 19%
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to skidaj nema tu sta vise cekati, nece tu biti nekog velikog pada vlage,dani sve kraci i hladnjiji,a rose velike i pre 11 sati ne vredi kretati.P0164 16%
P9241 15,5%
Sto za vrsu ne posejes neku nizu FAO grupu nego se mucis sa tim? Da si imao 427 umesto 666 skinuo bi ga pre 20 dana ako ne i vise..Juce merio zp 666 18,4% a pre 4 dana 19.5%, ostavio sam nekih 40ari za vrsu a ostalo sam skinuo u klipu pre 20 dana, za vikend bi trebalo da se skine i onako to nije kukuruz za zrno ali je dobro sagoreo od vrucine. Generalno mmogo tesko pada vlaga i na drugim hibridima, kisa je sve poremetila, jaka rosa do 12, stalno padne po malo i zajebe posao. Godina za zaborav kao i cena.
imao sam njega, nego ostavio sam namerno ovaj, nisam imao mesta tada.Sto za vrsu ne posejes neku nizu FAO grupu nego se mucis sa tim? Da si imao 427 umesto 666 skinuo bi ga pre 20 dana ako ne i vise..
U SRBSu?Ja sam pustio nešto malo po 35 rsd sa pdv.