dautovic
Član
Kod nase zadruge tesko ...Kad dobaci 31 sa pdv kod nas ja svu količinu prodajem. Ako uopšte dobaci do te cifre... Videćemo u narednih 2-3 dana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nase zadruge tesko ...Kad dobaci 31 sa pdv kod nas ja svu količinu prodajem. Ako uopšte dobaci do te cifre... Videćemo u narednih 2-3 dana...
Ma sta ce biti, sad je vec jasno kao dan da ce ovih 35 dinara za kukuruz " vredeti" isto kao i 16 dinara pre dve godine....Pitanje je sta ce biti sa inflacijom u junu?
To su kade sa šargarepom!Prodajem kad vidim da trenutno zaraćene strane hoce da se pomire ili ako bas zafali novca
Inače kade sa kukuruzom samo spartaju
Neshvatljivo i totalno pogresan zakljucak bar u ovom momentu!Ma sta ce biti, sad je vec jasno kao dan da ce ovih 35 dinara za kukuruz " vredeti" isto kao i 16 dinara pre dve godine....
razlog?Neshvatljivo i totalno pogresan zakljucak bar u ovom momentu!
Prijatelju jel imas informaciju koja je cena u Lokvama i ko kupuje?Neshvatljivo i totalno pogresan zakljucak bar u ovom momentu!
Jado jadna,bedo ljudska..,pa valjda je cilj da nam cene svega budu veće,nije nikakva kriza za nas što se tiče količine robe koju imamo u državi,u prevodu ima i žita i kukuruza dovoljno,ne kažem da ne treba pomoći stočarima kroz robne rezerve ili subvencije veće mleka i mesa ali zabraniti izvoz je pucanj u nogu našoj ekonomiji..,a ti si bednik običan koji se raduje tome,pratim kako pišeš postove i uvek su navijački nastrojeni prema smanjenju cene,kao kad bi se ja radovao smanjenju cene mleka ili žive vage stoke što je jadno..,bedo jednaVucic malopre...
"Ekonomski izazovi su sve teži i teži. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji - i uglja i struje i gasa i svih sirovina. Rastu cene prehrambenim proizvodima - zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost."
Dal se valja ono sto sam rekao pre par dana.
Ogranicenje izvoza.
Il ce biti trla baba lan,a cene odose u nebo.Svih proizvoda.I sto treba i sto ne treba.
Nije napisao realno nego ono što želi,jer se vidi po njegovim postovima od ranije,a rekao bi da si i ti prodao kukuruz pa sad tako pišeš.Da li su to njegove zelje ili ne, ali covek je sasvim realno napisao. Sve je moguce. Mislim na post od sashao15