Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Vucic malopre...
"Ekonomski izazovi su sve teži i teži. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji - i uglja i struje i gasa i svih sirovina. Rastu cene prehrambenim proizvodima - zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost."

Dal se valja ono sto sam rekao pre par dana.
Ogranicenje izvoza.
Il ce biti trla baba lan,a cene odose u nebo.Svih proizvoda.I sto treba i sto ne treba.

Vucic malopre...
"Ekonomski izazovi su sve teži i teži. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji - i uglja i struje i gasa i svih sirovina. Rastu cene prehrambenim proizvodima - zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost."

Dal se valja ono sto sam rekao pre par dana.
Ogranicenje izvoza.
Il ce biti trla baba lan,a cene odose u nebo.Svih proizvoda.I sto treba i sto ne treba.
Jado jadna,bedo ljudska..,pa valjda je cilj da nam cene svega budu veće,nije nikakva kriza za nas što se tiče količine robe koju imamo u državi,u prevodu ima i žita i kukuruza dovoljno,ne kažem da ne treba pomoći stočarima kroz robne rezerve ili subvencije veće mleka i mesa ali zabraniti izvoz je pucanj u nogu našoj ekonomiji..,a ti si bednik običan koji se raduje tome,pratim kako pišeš postove i uvek su navijački nastrojeni prema smanjenju cene,kao kad bi se ja radovao smanjenju cene mleka ili žive vage stoke što je jadno..,bedo jedna

Da li su to njegove zelje ili ne, ali covek je sasvim realno napisao. Sve je moguce. Mislim na post od sashao15

Imas dva petka na forumu, a napadas ljude bez veze, ali imacu strpljenja sa tobom. Licno, nesto sam prodao u zetvi, nesto pred novu godinu, a imam ga jos i na lageru. Dvoumim se ovih dana da li da ga prodam i ulozim u naftu ili evrice. Bojim se koliko god da kukuruz ide gore nece moci da prati cenu goriva ili nekog gradjevinskog materijala cija cena takodje divlja. Na kraju nedaj boze i devalvaciju, ali od ovog vremena i ove vlasti se moze svasta ocekivati. Znaci ako neko realno razmislja i pise ne mora da znaci da to i zeli da se desi.

Nazad
Vrh