Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad je na berzi 29,16 sa pdv. Ozbiljni kupci daju tu cenu za kolicinu...Ja cekam ako bog da pa dodje do 29 pa pustam sve sa lagera to mi je neka zacrtana suma sa kojom sam zadovoljan
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Navedite sa kojom stopom pdv-a pišete cene. Lepo ovo zvuči ali kada se odbije pdv ne ostaje ova cifra u džepu.Sad je na berzi 29,16 sa pdv. Ozbiljni kupci daju tu cenu za kolicinu...
26,96+ 8%pdv= 29,11 din/kgNavedite sa kojom stopom pdv-a pišete cene. Lepo ovo zvuči ali kada se odbije pdv ne ostaje ova cifra u džepu.
Lakse kad je kuci ko moze, biras kome ces prodati i uvek se dobije jaca cena....Pa to me i koci sto mi stoji na lageru pa ja dobijam samo bez pdv-a
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
jel gledaju vlagu?jos da je do 16 vlage26,96+ 8%pdv= 29,11 din/kg
Pa skidaju za vecu vlagu na ceni, za svaki procenat skinu malo na ceni. Sad ko je skladistio sa 13-14 vlage kapiram da bi sad i vadio sa tom vlagom...jel gledaju vlagu?jos da je do 16 vlage
Gde je ova cena? Koja berza?26,96+ 8%pdv= 29,11 din/kg
Hoce li neko reci gde je islo po toj ceni i jel neko prodao ili samo cuo?Islo danas i do 27+pdv.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока