MOMOSARIC
Član
Malo susa u juznoj americi malo prati naftu mozda i to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
green lifeGde u Kovacici je ta cena?
Pa kad se ratuje u tuđem dvorištu ali no.Gde boje, oni ga prizeljkuju.
Ko plaća toliko? Imam ja osmaka nešto malo.Da ne trazim temu o belom kukuruzu. Cena belog na trzistu oko 55 din kg. Steta sto ga sad nemamo.
Ovde kod nas opstina kovacica je svuda 28 na jus kvalitet koliko predas toliko plate kilograma...Komšija je uzimao prikolicu od mene pre par dana da odnese kukuruz u obližnji silos, na pitanje o ceni kaže 27-28 tako da je po mojoj proceni to otprilike 25 a možda i manje jer na tom mestu ide redovan harač na ulazu i sve po redu, nema nikada tel kel trgovine.
Za nepoverovati ali ja sam prodao u cetvrtak pre 6 dana 27 cena je bila isto cena, zapanjio se kada sam cuo cenu.Komšija je uzimao prikolicu od mene pre par dana da odnese kukuruz u obližnji silos, na pitanje o ceni kaže 27-28 tako da je po mojoj proceni to otprilike 25 a možda i manje jer na tom mestu ide redovan harač na ulazu i sve po redu, nema nikada tel kel trgovine.
DaKod Agronoma?