Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do kraja izbora.Pretpostavio sam da si tako mislio al ajd da pitam ,
Ludo je stanje sa cenama svega, totalno. Mene zanima dokle će se euro držati na ovom nivou-kursu, vaša mišljenja?
Jesenas je bila dobra cena i suvog i sa vlagom. E sto smo ostavljajuci na lager hteli vecu cenu to je mac sa dve ostrice.Мајку им **greška Јесенас им је и Време ишло на руку(киша велика влага а они по таблици тј по списку)Навукли кукуруз на лагер и полако уговарају цену...ми ћемо добити колико они кажу.Једноставно ми радимо нашу земљу за њих и то је то.Шта је с тобом Спајки па инфлација нам је нај боља у свету
Znači što pre uzeti kredite od ministarstva u dinarima.Do kraja izbora.
Е мој пријатељу па ја сам овро пре месец дана...Jesenas je bila dobra cena i suvog i sa vlagom. E sto smo ostavljajuci na lager hteli vecu cenu to je mac sa dve ostrice.
Sta si hteo da kazes?Е мој пријатељу па ја сам овро пре месец дана...
Mislim da ih trenutno nema, jedino videti sa pokrajinskim fondom.Znači što pre uzeti kredite od ministarstva u dinarima.
Cim daju banke kredite u dinarima znaci da znaju.Znači što pre uzeti kredite od ministarstva u dinarima.