Moze lako da mu ispadne neuslovan pa ode po 50% cene uslovnog.Код нас лик држи кукуруз преко 100 тона на сред авлије да што више накисне јер рачуна да ће цена горе и то ће му бити чиста зарада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze lako da mu ispadne neuslovan pa ode po 50% cene uslovnog.Код нас лик држи кукуруз преко 100 тона на сред авлије да што више накисне јер рачуна да ће цена горе и то ће му бити чиста зарада.
Iz bcm idvor vidim guraju kamione sa kukuruzom ovih dana samo puca. Kad god prodjem pored silosa par kamiona se puni. A gde ide sve ne znam, samo ima i nasih tablica i bosanskih i makedonskih...Зна неко, терају кукуруз напоље или не?
Moze do februara ili marta,to i oni kazu na snimku.Problem kod ovakvog skladistenja je podilazenje vode ispod gromileJa ne bi smeo ovako da držim kukuruz
koliko placa cvetic, kukuruz?Iz bcm idvor vidim guraju kamione sa kukuruzom ovih dana samo puca. Kad god prodjem pored silosa par kamiona se puni. A gde ide sve ne znam, samo ima i nasih tablica i bosanskih i makedonskih...
Ne znam tacno, valjda 27koliko placa cvetic, kukuruz?
kod nas podigli na 28,stigle barzeNe znam tacno, valjda 27
Pa zar nije bio 29 din?Да оће код нас на 28 и нек иде у пм.
Био ал нисам тад овршио иначе би сад био БосPa zar nije bio 29 din?
Jeftinije je kod nas susenje zbog cijene energenata a i ovim Srbijancima se dize kosa kad im spomenes susenje, ne kontam uzimaju kombajne, traktore i ostale masine poslednje generacije a izbjegavaju susare i na kraju se zale kako ih otkupljivaci deruBojćetić , jes ti ono poslo onolke kamione , ovde na jednom otkupnom mjestu danas zaglavili kamioni SO registracija , bilo ih 20,30 u redu , svi dovezli kukuruz . Nego kao da mi se učinilo da je prilično sirov kukuruz i da ide na sušenje ovde ? kao da je iz njive direkt
Susara netreba kad uradis kukuruz na vreme, a mnogi Koji imaju kombaje prvo rade usluge a svoje na kraju.Jeftinije je kod nas susenje zbog cijene energenata a i ovim Srbijancima se dize kosa kad im spomenes susenje, ne kontam uzimaju kombajne, traktore i ostale masine poslednje generacije a izbjegavaju susare i na kraju se zale kako ih otkupljivaci deru
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Kod Golica? Nisam ja. Konkurencija je u pitanju. Nikako sa Golicem da napravim posao.Bojćetić , jes ti ono poslo onolke kamione , ovde na jednom otkupnom mjestu danas zaglavili kamioni SO registracija , bilo ih 20,30 u redu , svi dovezli kukuruz . Nego kao da mi se učinilo da je prilično sirov kukuruz i da ide na sušenje ovde ? kao da je iz njive direkt