29,60 je drzava otkupljivala tada.Verovatno si ga po toj ceni prodavao na malo? Da li se secas koliko je bio na berzi?
Ja sam prodao 100tona, to je bilo max po gazdinstvu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
29,60 je drzava otkupljivala tada.Verovatno si ga po toj ceni prodavao na malo? Da li se secas koliko je bio na berzi?
To je bilo za robne rezerve. Na berzi je mislim maksimalna cena bila 28 sa PDV-om.29,60 je drzava otkupljivala tada.
Ja sam prodao 100tona, to je bilo max po gazdinstvu
Po 30 din je išao dzakiran na kamion.Verovatno si ga po toj ceni prodavao na malo? Da li se secas koliko je bio na berzi?
kompezacija za vakcineNedimović: Dogovoren izvoz srpskog kukuruza u Kinu
"Upravo danas smo od Kine dobili informaciju da ćemo ovih dana potpisati protokol o izvozu kukuruza u Kinu, koja je jedno od najvećih svetskih tržišta za kukuruz", rekao je Nedimović u skupštini.www.b92.net
Malo je trenutno to 20 din tel kel, mislim da se moze dobiti 21.5 rsd do nekih 17-18% vlage bez problema.Mene zvalo par kupaca koji imaju radnje. Pitaju jesam li ga prodao. Rekao sam im da ga necu prodavati pre 15 februara. Nismo pricali o ceni ali se onako izmedju redova provlaci od 20 do 22. Kako vi kazete tel-kel. Cekam jos pa cu videti za dalje.
I kod nas.Kod nas u prodavnicama stočne hrane na džak cena od 24 do 26.