emigrant
Član
Nek vam kaže čika Aca pošto Hrana produkt prodaje kukuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobili info da je trebalo da bude sednica u cetvrtak u ministarstvu sa izvoznicima. Da li je bilo ili ne iz Zita Srbije je receno da do daljnjeg nece biti zabrane. Meni sve ovo licilo na patku kako bi se ljudi uplasili i poceli sa prodajom jer se barze pune a cena je u porastu.Suska se o nekoj zabrani izvoza
Odakle ti ova informacija druze? Ili si ironican?Од понедељка забрана извоза...
Uz svo duzno postovanje mislim da je ova tvoja izjava prilicno opasna, moze izazvati paniku kod ljudi da krenu da prodaju robu ali nije potkrepljena nekom konkretnom informacijom sto se tice izvora osim "drug koji je u tim vodama" . Licno mislim da je to bas ono sto oni zele, da stvore paniku kako bi pokrenuli trgovinu. Ja sam dobio informaciju sa jedne berze i na istoj je u cetvrtak kad je sastanak najavljen cena bila u stagnaciji i blagom padu da bi se potom u petak vratila na na prethodni nivo posto je stigla info da zabrane nece biti do daljnjeg (ne kazem da je nece biti vec da sam ubedjen da je nece biti od ponedeljka) Znam da sigurno necu pohrliti da prodam svu svoju robu u ponedeljak a prenecu ovde sta se sa cenom desava na toj berzi u toku sledece nedelje.Не нисам ироничан уопште, већ сам разговарао са једним пријатељем који је у тим водама, па ми рече да од понедељка иде забрана извоза свега и цене ће ићи доле током следеће недеље, е сад колико то можемо само да нагађамо....
Kojim vodama, političkim?
Meni je prosto neverovatno,da se žvalonji digne i da zabrani izvoz.
Uz svo duzno postovanje mislim da je ova tvoja izjava prilicno opasna, moze izazvati paniku kod ljudi da krenu da prodaju robu ali nije potkrepljena nekom konkretnom informacijom sto se tice izvora osim "drug koji je u tim vodama" . Licno mislim da je to bas ono sto oni zele, da stvore paniku kako bi pokrenuli trgovinu. Ja sam dobio informaciju sa jedne berze i na istoj je u cetvrtak kad je sastanak najavljen cena bila u stagnaciji i blagom padu da bi se potom u petak vratila na na prethodni nivo posto je stigla info da zabrane nece biti do daljnjeg (ne kazem da je nece biti vec da sam ubedjen da je nece biti od ponedeljka) Znam da sigurno necu pohrliti da prodam svu svoju robu u ponedeljak a prenecu ovde sta se sa cenom desava na toj berzi u toku sledece nedelje.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
kolega po kojoj ceni?Ajde ovako od zabrane nema nista jer ja sto sam prodao juce vucem utorak i sredu na barzu tako da spustite loptu i je sirite paniku.