Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Naj jaci si u drzavi sa cenama! Imas li neku jaku cenu i na soji da mi sredis prodaju da zakrpim bedu?
Mada samo 50 + din. moze da me izvuce😬

Moj je predat na 2 mesta i niko ne želi ni da čuje da plati više od 16 .
Ovo me nateralo da gradim objekat za skladistenje, a pre toga sam skladistio i po ambarima prepravljenim i po kojekakvim malim supicama samo da ne dam lopovima na lager, od kad radim mislim da sam samo jednom imao lager i nikad vise! Sve sto ne mogu da uskladistim ja prodam odmah sa njive, necu da razmisljam i da se nerviram kad on njije kod mene moze da mi radi sta hoce.

Poslednja izmena:
Ja sam u sredu trgovao po 16,5+pdv i uplaceno mi avansno za 50t, veceras sam punio drugo vozilo a ta firma tovari 30t po vozilu znaci zbir 2 vozila ce izaci negde oko 60t, kad sam poceo da punim kadu pitao sam gazdu firme dali zeli i ovo drugo vozilo puno jer sve preko 50t utovarenog mora platiti 50 para vise jer su trgovanja realizovana na 17-17.2+pdv. Nije to neka lova ali oni se tako ponasaju pa moras i ti, al na onih 50t sam pukao za samo jedan dan preuranjenosti 27500rsd.
Hocu reci koliko je informacija bitna u svakom trenutku. Ako sam vam malo docarao drago mi je :ppozdrav:

Poslednja izmena:
И мене интересује, ставио би у џамбо вреће. Око 3 тоне.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Može da dosta velikom vlagom, sad u ovom momentu sa 17 sigurno a možda i sa 18,ali to i nije stvarna vlaga, kukuruz zreo i prezreo i ova vlaga je od spoljnog omotača a ne od jezgra zrna... Veće pitanje, barem meni, kome takav kukuruz prodati...

Пре три дана мерена влага и била је око 16%. Сутра се коси, не може се чекати више због најављених киша. А и спао сам на можда 200 кг кукуруза.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nazad
Vrh